Jump to content
Sign in to follow this  
KASPAU

Beneficiile aurului in joc

Recommended Posts

In urma unei intrebari adresata de un utilizator pe grupul nostru de pe facebook, am ales sa fac acest 'tutorial' pentru utilizatorii noi care nu cunosc beneficiile aurului (gold) in acest joc. Asadar, ce puteti obtine cumparand aur?

 

> Cont premium

 

Cel mai important lucru pentru care aurul este folosit este de a cumpara contul Premium care permite jucatorilor cercetarea vehiculor dorite mai rapid si pentru a economisi timp la achiziționarea acestora. Acesta ofera mai multe credite si experienta pentru fiecare lupta in parte. Poti cumpara cont premium pentru o zi, trei zile, o saptamanăa o luna (30 de zile), o jumatate de an (180 zile), sau un an (360 zile).

 

fb

 

Iata beneficiile activand contul premium:

  • 50% mai multa experienta in lupta;
  • 50% mai multa experienta al echipajului de lupta
  • 50% mai multe credite obtinute intr-o batalie
  • Garaj premium (Garajul va avea un nou design fata de cel folosit in contul obisnuit)

 

> Conversie din aur in credite

 

Uneori, jucatorii nu au suficiente credite pentru a cumpara tancuri și module. O modalitate de a obtine mai multe credite este de a participa la mai multe batalii și de a castiga mai multe credite. A doua modalitate este de a converti aur in credite si apoi de a cumpara tancurile dorite sau echipamentul.

 

fb

 

> Conversie in Experienta

 

Odată ce vehiculul este pe deplin cercetat(inclusiv cercetarea tancului superior sau a tuturor tancurilor in caz ca din tancul respectiv poti avansa pe 2 linii separate), el dobandeste statutul Elite, ceea ce inseamna ca toata experiența lui va fi acumulata dupa fiecare lupta. 

 

fb

 

> Tancuri premium

 

Un alt element important in acest joc il reprezinta tancurile Premium, care nu sunt incluse in linia de tancuri normale si pot fi achizitionate numai cu aur. Aceste vehicule nu pot fi modificate, nu au arme grele sau armura impenetrabila, dar ele sunt o modalitate buna de a face profit. Puteti castiga sume mari de credite și de experienta chiar daca pierdeti un meci, acesta din urma poate fi apoi transformata în experienta gratuita cu ajutorul de aurului.

 

fb

 

> Instruirea echipajului

 

Tancurile pot fi cumpărate cu sau fara echipaj. Daca iti cumperi tancul cu echipaj, poti alege trei opțiuni de dezvoltare a echipajului: curs Rapid (nivel de instruire la 50%) fara a folosi credite, scoala regimentului (nivelul de pregatire la 75%), folosind credite si Academia de tanchisti (nivel de instruire la 100%) folosind aur. Avand echipajul instruit la 100%, tancurile vor fi mult mai eficiente.

 

fb

 

> Locuri suplimentare in garaj

 

Ce poți face atunci cand toate locurile din garaj sunt ocupate si totusi doriti sa cumparati mai multe tancuri? Utilizati aur pentru a achizitiona locuri suplimentare permanente pentru viitoarele tancuri cumparate.

 

fb

 

> Munitie premium

 

Munitia Premium este mult mai eficienta decat munitia normala datorita valorilor ridicate de penetrare. Proiectilele premium pot deteriora vehiculele in situatii in care munitia normala poate sari sau ricosa. Totusi, munitia premium poate fi cumparata si cu credite, insa la un pret mult mai mare fata de cea normala.

 

fb

 

> Consumabile premium

 

Consumabilele sunt produse de unica folosinta utilizate in timpul luptei pentru a oferi un bonus pentru un eveniment de o singura data sau pentru un singur meci, cresterea performantei rezervorului si vindecarea membrilor echipajului. World of Tanks ofera doua forme de Consumabile: Regular, achizitionate cu credite si Premium, cumparate cu aur. Ca si in cazul proiectilelor premium, aceste echipamente premium pot fi cumparate si cu credite, insa la un pret mult mai mare.

 

fb

 

> Re-instruirea echipajului

 

Fiecare membru al echipajului este antrenat in mod special pentru un anumit vehicul. Daca doriti sa-l atribuiti unui alt tanc, va trebui să re-instruiti echipajul. Regimentului Școala și cursuri Rapide va re-instrui membrul echipajului pentru a se potrivi noului vehicul, dar cu pierderea unor competențe și calificari de nivel. Puteti aloca echipajul la un alt tanc fara pierderea de competențe și calificari obtinute prin selectarea cursurilor Academiei Tank - in acest caz, folosind aur.

 

fb

 

> Marirea cazarmei

 

Un jucator poate mari intotdeauna baraca, oferind mai mult loc pentru membrii echipajului.

 

fb

 

> Demontarea echipamentelor complexe

 

Echipamente complexe sunt cumparate si adaugate o singura data, fiecare avand propriul lui avantaj, dar avand un cost ridicat. Echipamentul complex de tip permanent are o pictogramă 'lacat' în joc și poate fi demontat in schimbul a 10 aur  de fiecare dată cand vresi sa il demontati de pe acel tanc fara a fi nevoie să-l distrugeti.

 

fb.

 

Redenumirea membrilor echipajului

 

Atunci cand instruiti echipajul, poate doriti sa ii schimbati numele sau aspectul membrilor. Pentru a face acest lucru, deschideti dosarul personal al membrilor echipajului, faceți clic pe datelor cu caracter personal si schimbati numele sau fetele acestora.

 

fb

 

Crearea unui clan

 

Bataliile intre clanuri sunt deja in plina desfasurare. Multe clanuri se lupta pentru provincii pe harta globala. Aveți posibilitatea de a crea propriul clan si de a incepe cucerirea lumea! 

 

> Schimbarea numelui in joc

  • Upvote 5

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...