Jump to content
fastkid

Lista tancurilor chinezesti

Recommended Posts

 • Membru Activ

Mai jos puteti vedea thumbnails cu tancurile chinezesti din joc. Atuurile acestei natiuni sunt similitudinea cu anumite bonusuri cu linia de grele IS-3 (110 owns it!), bounce-urile frecvente din cauza turelelor bombate - unghiul de penetrare a turelei este foarte ascutit.

post-25-0-04688200-1387231212_thumb.png ® http://wiki.worldoftanks.com/China

Merita sa va alegeti oricare dintre cele doua linii - medii sau grele, atat 113 cat si 121 ajuta mult echipa intr-o lupta random. In plus, nu iesi foarte mult pe minus (ca si anumite linii de TD-uri la alte natiuni) daca mori la inceputul luptei fara prea mult damage dat, sau chiar cu zero damage.

Din cauza faptului ca prea putini jucatori prefera tancurile chinezesti, in detrimentul celor germane, sovietice sau americane de exemplu, va veti trezi, mai ales in cazul in care aveti 113 sau 121, ca majoritatea adversarilor incearca sa va omoare de la inceput, pentru a obtine medalia de Expert: China.
post-25-0-71937900-1387231753_thumb.jpg

 • Upvote 3
Link to post
 • Community Contributor

Motiv de evitat tancurile chinezesti tier 8-10: nu au gun deppresion (tancurile medii si heavy, neincluzand aici Type-59 tanc premium, care nu mai exista la achizitionare). Acesta fiind unul din motivele principale pentru care multi aleg tancurile americane de exemplu. Nu spun ca nu sunt bune, dar mie unul acest factor mi se pare foarte important. Am avut ocazia sa joc cu ele pe test server, am vrut sa merg pe linia chinezeasca in mare parte datorita light-urilor care sunt fantastice din punctul meu de vedere. 

Link to post
 • Membru Activ

pai uite dc :

 • Sluggish when going uphill compare to soviet IS due to low engine power
 • Research of top gun is not carried over from Soviet tree as some might believe
 • Poor gun depression; results in difficulty cresting and using cover
 • Poor gun accuracy at medium to long range
 • Long aim time even when equipped with a gun laying drive
 • Difficult to angle the hull without exposing weakspots
 • Upvote 1
Link to post
 • Super Moderator

Cel mai bun scout din joc este WZ-132, iar cand zic "scout" ma refer strict la: raza vizuala + mobilitate + factor camuflaj.

Link to post
 • Super Moderator

Am inceput linia tancurilor medii si am ajuns la T-34-1. Tancul asta e genial...chiar daca nu are armura frontala foarte buna, ricoseaza destul de multe proiectile,in special la turela. Si tunul este foarte bun.

Daca vrei sa mergi pana la 121, mult mai rapid ajungi trecand prin linia de light-uri...

Link to post
 • Membru Activ

Toate bune si frumoase pana ajungi la cel de 9 WZ120,daca nu ai o gramada de experienta free sau gold sa convertesti,tampesti pana pui senila,turela,motorul si penultima teava...te deplasezi cu 35 km/h si dai cu 189 penetrare in meciuri cu tier 10...senzatie!

Link to post
 • Community Contributor

Toate bune si frumoase pana ajungi la cel de 9 WZ120,daca nu ai o gramada de experienta free sau gold sa convertesti,tampesti pana pui senila,turela,motorul si penultima teava...te deplasezi cu 35 km/h si dai cu 189 penetrare in meciuri cu tier 10...senzatie!

Dar sa joci cu T-54 in meciuri de tier X cu 175 penetrare la primele doua tunuri, pana il debllochezi pe cel cu 201 pen iti vine sa-l vinzi.

Link to post
 • Membru Activ

Dar sa joci cu T-54 in meciuri de tier X cu 175 penetrare la primele doua tunuri, pana il debllochezi pe cel cu 201 pen iti vine sa-l vinzi

175 penetrare pe mediu mai merge ,dar pe heavy ce poti sa mai faci mai ales cand nu ai o alta teava... de ex is6 , wz111 premium , in cazul meu am wz 111 si de multe ori ma bat cu heavy de 9 ,nu cred ca e cazul sa enumar , heavy de 8 ca is3 , kv4 , kv5 ,tancuri la care nu prea ai cum sa le faci fata cu penetrare 175, ai si gold , da merge doar ca in cazul wz ului la gold nu are apcr , ci heat, zici ca e tanc mediu , e bataie de joc !

Link to post
 • Super Moderator

cam toate tancurile premium au multe neajunsuri si sunt mai slabe decat omologii standard.

Sunt si exceptii, bineinteles. Cateva exemple:

 

T-34-3 (cu munitie premium) vs. T-34-2

Panther 8,8cm vs. Panther II

IS-6 (cu munitie premium) vs. IS-3

Lowe vs. Tiger II, cu exceptia mobilitatii

Link to post
 • Super Moderator

Si daca spamezi munitie premium pe un tanc premium care mai e rolul lui?...

Ca cel de a produce credite s-a dus pe apa sambetei.

Mai ramane rolul de calificare a echipajelor....dar se merita investitia?

Cu IS-6 se fac credite si daca spamezi APCR-uri. Cu celelalte nu stiu... Ignorand acest aspect, am vrut sa subliniez faptul ca sunt tancuri premium mai bune decat echivalentele lor standard.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...