Jump to content
Assasins's Roby

Caut un clan

Recommended Posts

Buna.Am 14 ani si joc wot de 3 luni.Am mai multe tier 5-uri(Kv1,curchill 1) si sunt destul de bun(565 battles,49,2 Victories,41,43% hit ratio etc).Caut un clan ,intelegator care sa permita greselile mici.Numele meu pe joc este bin90000.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

 Clanurile sunt formate pentru ca jucatorii sa faca activitati in acel clan, plutoane poti sa faci si fara clan, dar daca vrei companii si altele, cu un clan, iti trebuie cel putin tier 6(de preferinta un Hellcat sau KV-1S), pentru companii sau concursuri care cer tier 6(tier 6 fiind cel mai mic, urmat de tier 8 si tier 10).

 "Destul de bun", eu as fi ala(pentru ca nu pot spune ca sunt bun oricum), ce ai tu se numeste "destul de rau", datorita hit ratio, incearca sa ti-l faci peste 50%, oricum statisticile se pot imbunatati oricat de rele ar fi, asa ca nu-i problema.  "Problema" ar fi varsta, cand vei fi intr-un clan, va trebui sa dedici o parte din timpul tau liber si sa asculti de cei mai mari din clan.

 Alta "problema" pentru tine, cum vei avea tier 6, tu nu vei putea sa te duci intr-un clan care isi propune sa faca ceva foarte serios intr-un timp scurt, iar din cauza asta, clanul s-ar putea sa fie inactiv, sau neinteresat de jucatorii sai. Decat sa te duci degeaba, undeva unde n-are rost, mai bine astepti sa ai tier 8 si cauti un clan mai activ.

 Ce iti recomand eu: pastreaza KV-1, ia-ti si TD-ul francez de tier 5 pentru credite(dar nu te duce pe linia aceea mai departe, deocamdata), si mergi pe linia lui KV-1S, il pastrezi, mergi pe IS-3, il pastrezi, apoi pe IS-7. Ai putea sa mergi si pe linia lui T-62A, in acelasi timp, ca sa nu te plictisesti doar cu heavy-uri, dar in principal, ramai cu Sovieticii si cu linia de heavy ca sa inveti sa joci cum trebuie, pe urma te duci pe alte natii.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...