Jump to content
Unurautare

Clanul [AFRO] recruteaza(minim tier 8)

Recommended Posts

  • Membru Activ

Salut, clanul [AFRO] recruteaza jucatori activi. Cerintele sunt: minim tier 8, microfon, casti si Team Speak 3. Ca om iti vom cere sa fii serios si sa-i respecti pe ceilalti membri ai clanului, in special pe cei cu rang mai mare(daca vor fi probleme, pur si simplu anunta conducerea sau pe cineva mai mare in rang). Atentie: nu se injura alti jucatori sau alte clanuri, poti fi exclus din clan pentru asta. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra de ESL ai nevoie de IS-3 si/sau AMX 50 100. Echipa de ESL si de Clan Wars o hotaraste commander-ul. Daca esti interesat, raspunde-mi la acest mesaj.

 

 

 

 Nick-ul meu in joc este Unurautare. Aici gasiti clanul cu jucatorii pe pagina WoT: http://worldoftanks.eu/community/clans/500026525-AFRO/#wot&mt_order_by=-name .

Link to post
  • Membru Activ

 Am modificat mesajul de recrutare, tin sa anunt ca daca aveti probleme cu jucatorii din clanul [AFRO] dati-mi un PM aici sau pe site-ul jocului(si scrieti unui comandant sau mie pana vedeti ca v-a citit cineva mesajul), preferabil sa aveti si screenshot. Nu toleram jucatori care insista cu astfel de gesturi.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...