Jump to content
Legionnaires

World of Tanks Knowledge Base - Android si PC (oarecum)

Recommended Posts

  • Community Contributor

World of Tanks Knowledge Base este un program dezvoltat de ceva programatori rusi, care cel putin din punctul meu de vedere este mai mult decat folositor. Cu atat mai mult daca esti un jucator nou in lumea World of Tanks si vrei sa aflii cat mai multe despre tancuri. Dar si puncte sensibile ale celoralalte tancuri, unde se afla echipajul sau ammo rack-ul la orice tanc.

 

Din pacate, exista dezvoltat doar pentru Android. Se poate instala de aici iar dupa instalare, va downlada in jur de 100Mb de informatie. Poate parea cam mult, dar se justifica: prezentare 3D a fiecarui tanc in parte, se poate vedea unde anume poti penetra un tanc advers cu tancul tau in functie de pozitia ta fata de acesta.

 

Daca nu posedati un telefon cu sistem de operare 3D, exista o varianta de a il instala pe calculator. Eu unul am urmat un mic tutorial gasit pe forumul World of Tanks, si mi-a mers fara probleme.

 

Se instaleaza prima oara BlueStacks , un emulator Android destul de bun si care nu consuma alte resurse. Singura problema este ca, daca aveti placa video cu chipset Nvidia, o sa va ceara sa instalati ultimele drivere, care din pacate am observat ca pot cauza ceva probleme. (Nu am placa cu chipset ATi, asa ca nu pot spune daca sunt probleme pe aceasta parte).

 

Dupa instalarea programului, va logati cu un cont Google, si fie cautati aplicati pe Play.Google.Com fie o descarcati direct de aici. Apoi, ii faceti update si va puteti delecta cu informatiile primite.

 

 

Un filmulet cu o scurta prezentare, ignorati limba germana daca nu o stapaniti (de altfel, nici eu). 

 

 

  • Upvote 1
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...