Jump to content
CartofCuBreton

Review Jagdtiger 8,8

Recommended Posts

  • Members

Jagdtiger 8,8 este un antitanc premium de tier 8 (si unul dintre cele mai bune as putea spune). Jagdtiger costa 10.000 gold, adica in jur de 200 lei, deci exceptand T26E4 cel mai ieftin tanc premium de tier 8.

 

In primul rand, sa vorbim un pic despe tancul in sine. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca acest tanc primeste matchmaking premium, adica nu o sa vedeti nici o data meciuri de tier 10 (si din cat l-am jucat eu, si meciurile de tier 9 sunt destul de rare). Jagdtiger are un respectabil 1300 hp, deci poate incasa cateva lovituri, si are 250/80/80 armura (voi intra mai in detaliu intr-o clipa  :) ). Tancul are in jur de 70t, dar motorul de 700hp este cam dezamagitor, totusi viteza maxima este un decent 28km/h. Unde se vede puterea insuficienta a motorului este viteza cu care se intoarce tancul, 22 grade/sec. In orice caz acest tanc exceleaza la armura si putere de foc, nu camuflaj (poate pentru ca are marimea unui hambar supraponderal :D ) si viteza.

 

Armura:

 

Armura acestui tanc este excelenta din fata si nu are nici un weakspot, exceptand bucata de armura dintre senile (sau lower plate), dar aceasta este o problema intalnita la toate tancurile germane. Un alt dezavantaj la acest weakspot este ca dupa aceasta bucata de armura se afla transmisia tancului, deci la o lovitura in aceasta zona exista posibilitatea ca motorul sa fie avariat (ceva ce nu ii doresc nici unui conducator de Jagdtiger :( ).

 

GWGZEhD.png

 

Va recomand sa inclinati armura intre focuri astfel. Acuratetea tunului va permite sa trageti in timp ce va miscati asa ca puteti foarte usor sa va inclinati cat timp incarcati tunul. Inclinand astfel tancul, laterala devine un "auto-bounce", iar lower plate-ul devine efectiv 200 armura, ceea ce este decent.

 

Kocv3lO.png

 

In rest upper plate-ul este 150 armura din fata (efectiv 200), iar daca inclini tancul ca in poza de mai sus armura efectiva este undeva intre 230-260. Restul 250 si peste (bafta penetrand asa ceva  :D ).

 

Tunul:

 

Intr-un cuvant: DUMNEZEIESC :rolleyes:. 203 mm peneterare, ceea ce este destul de bun avand in vedere ca acuratetea este de 0.29 si aimtime-ul 1.9, iar dmg-ul este 240, dar (si este un "dar" destul de mare) Jagdtiger-ul incarca in 5 secunde, fara nici un fel de echipament sau skill pe crew (crew-ul fiind 100%), rezultand un dmg/min de 2780, ceea ce este IMENS. Iti recomand... nu... te rog, sa iti pui un gun rammer si ventilatii de indata ce iti cumperi tacul. Daca faci asta aduci reload-ul la 4.5 secunde si dpm-ul la peste 3100. Daca reuseti sa faci si Brothers in Arms pe echipaj o sa ai 4.4s reload si 3200 dpm ceea ce este pur si simplu IMENS, mai mult si de cat majoritatea antitancurilor de tier 10.

 

Alte caracteristici:

 

View rangeul este de 400 (500 cu binoclu), asa ca o sa reusesti sa-ti gasesti singur victimele.

Camuflajul este la nivelul unui concert rock ascuns in centrul orasului.

 

Cum sa joci acest tanc:

 

Exista 2 tipuri de joc cu acest tanc.

Primul si cel mai sigur este sa stai in spate. Gasesti un loc in care sa-ti ascunzi lower plate-ul si pui tunul la treaba. Ai grija sa nu fii flancat de mediumuri pentru ca tancul pur si simpu nu vrea sa se intoarca. Icearca ca prima lovitura trasa sa fie la senila, pentu a tine "victima" la locul ei, dupa care poti sa tragi. Daca ai noroc, pana ca inamicul sa-si repare senila el este mort.

 

Al doilea mod de joc este sa stai aproape de inamic. Mie personal nu-mi place acest stil de joc pentru ca ai nevoie de ajutor de la coechipieri (mult noroc la gasit coechipieri pe care sa te poti baza <_< ), dar daca joci intr-un pluton si cineva poate sa-ti acopere flancurile, acest mod de joc poate fi mai eficient pentru ca faci si spoting dmg, pe langa dmg-ul propriu zis. Este mai riscant, dar iti poate aduce recompense mai mari  :D .

 

Incheiere:

 

Jagdtiger este un tanc exeptional si il recomand din tot sufletul. Fiind un tanc premium si profitul este pe masura (de obicei, pe un meci "meh" cam 30-40.000 profit).

 

Doar cateva lucruri pe care sa le tineti minte, cand vreti sa va decideti daca sa cumparati tancul:

 

-face un profit foarte bun

-armura este foarte buna

-tancul are un dpm exeptional

-aim time-ul este de asemenea fantastic

-este destul de incent

-lower plate-ul este un weackspot destul de mare, iar daca cineva te loveste acolo este posibilitatea de a ramane cu motorul avariat

 

Daca aveti vre-o intrebare nu ezitati sa ma intrebati, o sa incerca sa raspund la toate  :)

Sper ca ati gasit util acest review :D

post-2254-0-54798000-1419628047_thumb.png

post-2254-0-69837500-1419628054_thumb.png

  • Upvote 1
Link to post
  • Community Contributor

Update:Este al 3-lea cel mai ieftin tanc premium de tier 8,dupa T26E4 si Hitlerpanther.

T95E2 (tanc special) are valoarea de 7.200 gold.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...