Membru Activ EUGENCATALIN Posted January 26, 2015 Membru Activ Report Share Posted January 26, 2015 dau clic dreapta pe tank,dau vanzare si ne vinde,introduc suma,am spatii in garaj si in cazarma libere,va rog foarte mult. Link to post
1 Members GabryP Posted January 8, 2020 Members Report Share Posted January 8, 2020 Nu am loc liber in barracks.Si cand am avut tot nu puteam vinde Link to post
0 Super Moderator Catalin. Posted January 26, 2015 Super Moderator Report Share Posted January 26, 2015 E un bug, s-a discutat si pe forumul lor oficial. Si eu m-am chinuit sa vand Leopardul si nu am reusit decat dupa vreo 5-6 incercari ( trebuie scrisa suma de vanzare foarte repede)...speed is everything Link to post
0 Membru Activ vonkriegii Posted January 27, 2015 Membru Activ Report Share Posted January 27, 2015 din cate am inteles merge si cu copy-paste scrii in alta parte suma totala, dai paste in joc si sell e o problema legata de moduri Link to post
0 Members legionaru77 Posted February 15, 2018 Members Report Share Posted February 15, 2018 nu pot vinde bc imi da eroarea asta. Eroare: Nu s-a putut vinde 'Bat.-Châtillon 25 t'. Asigură-te că vehiculul nu este într-o unitate operativă sau încearcă mai târziu. Link to post
0 Content Creator Andrei Nicu Posted February 15, 2018 Content Creator Report Share Posted February 15, 2018 Salutare ! Din cate stiu eu,limita de tancuri ce se pot vinte intr o zi e de 5. Link to post
0 Content Creator Gabi1985 Posted February 15, 2018 Content Creator Report Share Posted February 15, 2018 Cea mai buna varianta cand ai asemenea buguri sau ex... nu merge sa scri in chat , nu poti vinde un tanc , nu poti sterge sau adauga un prieten sau chiar baga in lista neagra ....... da un restart la joc si merge uns . O zi buna . Link to post
0 Members Nick Posted October 27, 2019 Members Report Share Posted October 27, 2019 Am încercat copy-paste,nu merge.....Am restartat jocul,aceeași problemă....NU POT VINDE !!!! Link to post
0 Members Nick Posted October 27, 2019 Members Report Share Posted October 27, 2019 La 15.02.2018 la 9:43, legionaru77 a spus: nu pot vinde bc imi da eroarea asta. Eroare: Nu s-a putut vinde 'Bat.-Châtillon 25 t'. Asigură-te că vehiculul nu este într-o unitate operativă sau încearcă mai târziu. Exact aceeași problemă se întâmplă și la mine...... Link to post
0 Content Creator Andrei Nicu Posted November 25, 2019 Content Creator Report Share Posted November 25, 2019 problema e ca ai incercat sa vinzi tancul fara echipaj/si ti a dat acea eroare Link to post
0 Members GabryP Posted January 7, 2020 Members Report Share Posted January 7, 2020 Nu s-a rezolvat nici pana acum problema cu vanzarea de tanc.Eu nu pot nici acum,(asigură-te că vehiculul nu este într-o unitate operativă sau încearcă mai târziu.) Link to post
0 Moderator Yndy_ Posted January 8, 2020 Moderator Report Share Posted January 8, 2020 Locuri libere în barracks ai? Link to post
0 Moderator Yndy_ Posted January 10, 2020 Moderator Report Share Posted January 10, 2020 E singura explicație rațională pe care am auzit-o. Că ai în barracks chiar mai mulți tanchiști decât locuri și trebuie să concediezi sau să cumperi locuri până rămâne loc. Link to post
dau clic dreapta pe tank,dau vanzare si ne vinde,introduc suma,am spatii in garaj si in cazarma libere,va rog foarte mult.