EUGENCATALIN Report post Posted January 26, 2015 dau clic dreapta pe tank,dau vanzare si ne vinde,introduc suma,am spatii in garaj si in cazarma libere,va rog foarte mult. Share this post Link to post
0 Catalin. Report post Posted January 26, 2015 E un bug, s-a discutat si pe forumul lor oficial. Si eu m-am chinuit sa vand Leopardul si nu am reusit decat dupa vreo 5-6 incercari ( trebuie scrisa suma de vanzare foarte repede)...speed is everything Share this post Link to post
0 vonkriegii Report post Posted January 27, 2015 din cate am inteles merge si cu copy-paste scrii in alta parte suma totala, dai paste in joc si sell e o problema legata de moduri Share this post Link to post
0 legionaru77 Report post Posted February 15, 2018 nu pot vinde bc imi da eroarea asta. Eroare: Nu s-a putut vinde 'Bat.-Châtillon 25 t'. Asigură-te că vehiculul nu este într-o unitate operativă sau încearcă mai târziu. Share this post Link to post
0 Andrei Nicu Report post Posted February 15, 2018 Salutare ! Din cate stiu eu,limita de tancuri ce se pot vinte intr o zi e de 5. Share this post Link to post
0 Gabi1985 Report post Posted February 15, 2018 Cea mai buna varianta cand ai asemenea buguri sau ex... nu merge sa scri in chat , nu poti vinde un tanc , nu poti sterge sau adauga un prieten sau chiar baga in lista neagra ....... da un restart la joc si merge uns . O zi buna . Share this post Link to post
0 Nick Report post Posted October 27 Am încercat copy-paste,nu merge.....Am restartat jocul,aceeași problemă....NU POT VINDE !!!! Share this post Link to post
0 Nick Report post Posted October 27 La 15.02.2018 la 9:43, legionaru77 a spus: nu pot vinde bc imi da eroarea asta. Eroare: Nu s-a putut vinde 'Bat.-Châtillon 25 t'. Asigură-te că vehiculul nu este într-o unitate operativă sau încearcă mai târziu. Exact aceeași problemă se întâmplă și la mine...... Share this post Link to post
0 Andrei Nicu Report post Posted November 25 problema e ca ai incercat sa vinzi tancul fara echipaj/si ti a dat acea eroare Share this post Link to post
dau clic dreapta pe tank,dau vanzare si ne vinde,introduc suma,am spatii in garaj si in cazarma libere,va rog foarte mult.