Jump to content
SDST

Tancuri Rare pe Campul de Lupta

Recommended Posts

Probabil multi dintre voi in timpul luptei v-ati intalnit cu cate un tanc de nu l-ati mai vazut pana atunci . Sunt tancuri rare , nu prea folosite de playeri , sunt tancuri care nu mai sunt disponibile acum la vanzare , sau pur si simplu sunt tancuri oferite cadou in timpul testari catre playeri . 

 

 

 

Graffiti_stickers_usa_A.png   Graffiti_stickers_uk.png   Graffiti_stickers_germany_S.png   Graffiti_stickers_france_A.png   Graffiti_stickers_ussr_S.png   Graffiti_stickers_china.png   Graffiti_stickers_japan.png

 

 

 

 

USA-M6A2E1.png  M6A2E1Tanc Greu premium American de nivelul 8 . Putea fi cumparat cu pachetul Heavi Pre-Oerder Package . Mobilitate buna desi viteza maxima este de 29 km/h , armura foarte slaba pe lateral si spate dar buna in fata. 

 

 

 

USA-M60.pngM60 - Tanc mediu American de nivelul 10 . Oferit cadou membrilor clanurilor care se aflau in primele 50 locuri pe serverul RU , si primele 30 pe serverele EU , NA , SEA  la sfarsitul primei campanii de Clan Wars . Cel mai bun View Range din joc , mobilitate buna , depresie a tunului excelenta , rata de foc foarte buna si o sansa foarte mica de a lua foc ( 10 % ), totusi armura este slaba si nu rezista loviturilor primite de artilerie . 

 

 

 

USA-MTLS-1G14.pngMTLS-1G14Tanc Usor American premium de nivelul 3 . Sa dorit lansarea sub forma de Ghift Box pe serverul Rusesc alaturi de inca 3 tancuri dar a fost abandonata ideea. 

 

 

Germany-H39_captured.pngPz.Kpfw. 38H 735 (f)Tanc Usor premium German de nivelul 2 . A fost scos de la vanzare in Febrarie 2012 odata cu introducerea ramurei Franceze in joc . De atunci a mai fost scos la vanzare de doua ori ( August 2012 , Mai 2013 ). Este dese ori comparat cu MAUS'ul pentru ca are damage mic , mobilitate mica , si o armura foarte buna . 

 

 

Germany-PzII_J.pngPz.Kpfw. II Ausf. J -Tanc Usor premium German de nivelul 3 . A fost dat cadou la GameCom 2012 . Armura incredibil de buna , match-making excelent ( tier 3-4 ) , viteza mica si tun destul de slab.

 

 

Germany-PzIV_Hydro.png Pz.Kpfw. IV Hydraulic - Tanc Mediu premium German de nivelul 5 . A fost introdus pe testserver 0.7.0 dar a fost abandonata ideea lansari pe serverul oficial. 

 

 

Germany-PzV_PzIV_ausf_Alfa.png  Pz.Kpfw. V/IV AlphaTanc Mediu premium German de nivelul 6 - Oferit jucatorilor in stadiul de dezvoltare a jocului Alpha. Mobilitate si accelerare decenta si cu o armura buna pentru nivelul lui . Are o depresie a tunului foarte proasta fiind indicata lupta pe teren drept.

 

 

 

USSR-Tetrarch_LL.png Tetrarch - Tanc Usor premium Rusesc de nivelul 2. A fost oferit jucatorilor in 2012 de Anul nou . Tun excelent , rapid pe teren drept si o statie radio foarte buna balansat cu o armura foarte slaba si un view range foarte mic .

 

USSR-LTP.png LTP - Tanc Usor premium Rusesc de nivelul 3 . Oferit jucatorilor cu ocazia impliniri a 15 ani pentru Wargaming.net. Factor de camuflax foarte mare datorita dimensiunilor reduse armura decenta datorita unghiului , match-making bun ( tier 3-4 ) tun cu rata de foc foarte buna sar o durata de tintire ( aim ) foarte mare , semnal radio slab .

 

USSR-BT-SV.png BT-SV - Tanc Usor premium Rusesc de nivelul 3 . A fost valabil pe serverul Rusesc ca si Ghift Box. Accelerare foarte buna armura foarte inclinata nu vede meciuri de tier 5 , manevrabilitate slaba si un View Range si Signal Range foarte slab . 

 

 

USSR-M3_Stuart_LL.png M3 Light - Tanc Usor premium Rusesc de nivelul 3 . A fost valabil pentru playeri noi care terminau tutorialul din joc . Este practic un M3 Stuart dar putin mai slab decat unu upgradat la maxim.

 

USSR-A-32.png A-32 - Tanc Mediu premium Rusesc de nivelul 4 . A fost pus in vanzare la pachetul Light Pre-Order Pakage si foarte rar in Ghift Shop. Este o versiune imbunatatita a tancurlui A-20 cu mai multa viata si armura . 

 

USSR-KV-220.png KV-220 Beta-Test - Tanc Greu premium Rusesc de nivelul 5 . Oferit cadou testerilor din perioada de dezvoltare a jocului Beta , identic cu KV-220 , Sasiu de KV-3 si turela de KV-1 si un tun adecvat pentru nivelul sau . 

 

 

USSR-KV-220_action.png KV-220 Beta-Test - Tanc Greu premium Rusesc de nivelul 5. Acelasi tanc ca si KV-220 Beta-Test dar fara simbolul T, oferit cadou jucatorilor de pe serverul Rusesc.

 

China-Ch03_WZ-111.png WZ-111 - Tanc Greu premium Chinezesc de nivelul 8 . Tanc lansat momentan doar pe serverul Chinezesc si Supertesterilor de pe serverul Rusesc . Mobilitate buna , turela bine protejata Penetrare buna , bun damage pe minut , view range bun comparat cu celelalte vehicule de nivelul 8 , armura turela spate foarte slaba . 

 

 

USSR-SU_85I.png SU-85I - Anti-Tanc premium Rusesc de nivelul 5 . A fost planificata lansarea in Ghift Box'ul de pe serverul Rusesc , dar a fost abandonata ideea . VIteza maxima buna , buna semnal radio , vizibilitate slaba , penetrare slaba , armura foarte slaba pentru tier 6-7.

 

 

China-Ch02_Type62.png Type 62 - Tanc Usor premium Chinezesc de nivelul 7 . A fost valabil pentru cumparare in Ghift Shop .Ultima data a fost scos la vanzare intre  11 si 13 Aprilie 2013 . In momentul de fata este oferit ca si cadou in anumite competitii. Foarte manevrabil la viteze mari , profil mic , penetrare si acuratete buna , accelerare slaba si viteza maxima mica pentru un Tanc usor , armura slaba , ammo rack vulnerabil .

 

 

China-Ch01_Type59.png Type 59Tanc Mediu premium Chinezesc de nivelul 8 . A fost scos de la vanzare pe data de 16 Ianuarie 2012 pentru a balansa meciurile de nivel 8 si de a incuraja folosirea altor tancuri de nivel 8 . Momentan este oferit cadou la castigarea anumitor competitii. Considerat unul dintre cele mai bune tancuri de nivel 8 , armura foarte inclinata in fata cu sanse mare de ricoseu , viteza de rotire a turelei foarte buna , costuri mici de reparat si  potential de a face bani foarte mare .Accelerare slaba tintire ( aim ) foarte slaba armura slaba pe laterale . 

 

 

China-Ch01_Type59_Gold.png Type 59 G - Varianta Type 59 G lansata special pentru serverul chinezesc e identic cu Type 59 doar ca are o culoare aurie si produce dublul de credite 12px-Credits.png si experienta PremiumIcon2.png.

 

 

 

 

Aceste probabil nu este un articol terminat , nefiind facut public orice tanc introdus in joc sau testat de catre Supertesteri . Daca aveti cunostinta de un alt tanc neintrodus in lista lasati comentariu si vom incerca sa ne informam despre el .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'

  • Upvote 3

Share this post


Link to post

LTP in ultimul timp a devenin destul de rar pentru ca majoritatea playerilor l-au vandut asmeni si Tetrarch , in scurt timp , probabil tot mai multi playeri le vor vinde si le vom mai vedea , in poze :D . Eu inca regret ca am vandut aceste doua tancuri , abia dupa ceva timp mi-am dat seama ca a fost one time ghift. probabil nu vor mai fi oferite vrodata.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

@SDST In acceasi situatie sunt si eu. Tetrarch nu l-am primit, deci nu stiu cum e, dar LTP chiar mi-a placut, dar l-am vandut deoarece aveam nevoie urgenta de credite. Dupa cateva zile de la vanzare mi-am dat seama ca am facut o mare greseala.

 

Eu cred ca un alt tanc care poate fi pe lista asta este 113. De cand au aparut tancurile chinezesti, eu nu l-am intalnit decat o singura data...si am nevoie sa-l distrug pentru a lua medalia "Expert: China".

 

Edit: Daca nu ma insel, T1E6 a fost oferit odata la Gift Shop, chiar daca spuneau ca nu il vom mai putea achizitiona daca il vindem, deci poate va fi si LTP pus la vanzare cu ocazia unei sarbatori, sau ceva.

Share this post


Link to post

M4A3E1 nu a fost introdus in joc pana acum iar M4A3E8  este varianta din tech tree  , daca doriti sa adaugam si tancurile prezente acum in joc care nu prea sunt folosite o putem face intro rubrica separata . 113 Chinezesc este de asemenea tanc in-game , prezent inca in tech-tree deci oricine il poate cerceta / cumpara / folosi . Dupa cum spuneam , daca doriti o rubrica su tancurile In-Game  rare / nu prea folosite , se poate rezolva .

Share this post


Link to post

T-50-2 a fost inlaturat din tech-tree si inlocuit cu MT 25 , si T7 Car a fost un ghift relativ recent si foarte multi jucatori inca il au 

Share this post


Link to post

Cred ca un tanc care ar putea fi introdus in aceasta lista este VK 72.01. Avand in vedere ca este oferit doar la 10.000 jucatori, consider ca este un tanc foarte rar.

Share this post


Link to post

inca nu avem detaliile despre el cand vom face rost de ele va fi adaugat :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...