Jump to content
 • 0

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Linia light-urilor iti permite sa ajungi mai repede la WZ-120, dar e mai pretentioasa, in sensul ca cere jucatori mai buni, care sa stie juca cu scouti...

Linia mediilor iti ia mai mult timp sa ajungi la WZ-120, dar e mai usor de jucat...

Share this post


Link to post
 • 0

Eu am ajuns pe linia de medii pentru ca aveam prea multe linii de LT deschise. Odata cu 9.6 ramura alternativa ce duce pe LT spre 121 (6-8) a primit mici buffuri si poate fi mai usor.

La 9.7 121 va fi rebalansat (nerf pen/buff manevrabilitate).

Share this post


Link to post
 • 0

Este destul de complicat, eu merg pe linia chineza mai mult dupa promotii decat dupa un plan si astfel am ajuns la WZ 120 pe linia de medii, dar sunt in acelasi timp la WZ-132 pe linia de light-uri.

Comentariile mele:

1. A fost ceva mai greu pe linia de medii decat pe cea de light-uri (mai multe lupte, win rate mai mic), totusi Type 58 este un tanc care mi-a placut, la fel si T-34-2. 59-16 nu m-a impresionat, WZ-131 mi-a placut, pe WZ-132 vreau sa il pastrez

2. Pe linia de light-uri ai probleme cu echipajul, deci e optim sa mergi cu acelasi echipaj pe linia de medii

3. Sunt destul de multe echipamente de la o linie la alta, pe linia lui T-34-2 iei al doilea motor de la WZ-120, dar pe linia lui WZ-132 iei al doilea tun de la WZ-120

4. Ai anumite avantaje daca termini linia de heavy chinezesti inainte sa ajungi la WZ-120: ai al treilea tun de la 110, ai al treilea motor de la WZ-111 1-4 si primesti fara sa cercetezi al patrulea tun de la WZ-120 daca cercetezi 113. Insa daca te grabesti sa ajungi la 121, poti sa sari toate aceste componente.

Share this post


Link to post
 • 0

Mutlumesc pentru sfarturi. Yndy iau in seama ceea ce ai spus tu. 

Edit: Heavy-urile chinezesti au ceva in plus fata de celelalte? Cum se pot juca cu ele la un rezultat bun? Presupun ca sunt mai slabe ca cele rusesti. Astept pareri. 

Share this post


Link to post
 • 0

N-am prea multa experienta cu ele, sunt diferite, nu neaparat mai slabe. IS-2 are armura putin mai buna dar gun depression mai slab. 110 are armura frontala mai buna sus si mai slaba jos comparat cu IS-3, are un tun cu damage si dpm mai mic, dar parca mai precis decat is-3. Nu stiu cat seamana cel de tier 9 cu wz-111 premium, dar acesta din urma are partea inferioara a armurii frontale foarte slaba si gun depression slab (asta este caracteristica principala a tancurilor chinezesti).

Share this post


Link to post
 • 0

Ce pot sa-ti spun cu siguranta: 113 (tanc greu nivel 10) este mai bun din toate punctele de vedere decat 121 (tanc mediu de nivel 10). Stilul de joc este identic la ambele, deoarece 113 este un fel de hibrid mediu-heavy (la fel ca E50M)...

Incepand cu noul patch, 9.7, datorita nerf-urilor ce tin de penetrare, cele mai bune tancuri (in special pentru random-uri, dar nu numai) vor fi tancurile hibride (ex: E50M, 113, T110E5, Obj.263...)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...