Jump to content
♛MachineXtech♛

GTA 5 pe PC are… o armă secretă!

Recommended Posts

GTA-V-1.jpg

GTA 5 pe PC este la doar trei zile distanță, și cu vreo doi ani întârziere față de varianta inițială pentru Xbox 360 și Playstation 3. Amânarea sa îndelungată va fi compensată atât prin suita de îmbunătățiri de ordin grafic adăugate în joc de atunci, cât și printr-o funcție ce nu prea este disponibilă într-o formă atât de rafinată pe celelalte platforme: Director Mode.

Acesta se aseamănă cu modul de regizor ce era disponibil și în GTA 4, care permitea, cu câteva limitări, realizarea de filmulețe direct din joc, ce puteau fi apoi încărcate pe Rockstar Social Club. Diferența este că Rockstar a dus acum posibilitățile acestui mod regizor la extrem. Au ajuns la concluzia că nu are rost să limiteze potențialul creativ al jucătorilor la doar câteva secunde înregistrabile, așa că acum poți porni și opri înregistrarea oricând, fără o limită de timp. Poate fi aplicată o varietate de filtre, se pot selecta numeroase unghiuri de cameră, și mult mai important, poți depăși excesiv ceea ce se poate realiza în mod normal în GTA 5.

Modul permite preluarea controlului asupra oricărui personaj din joc, filmând acțiunea din perspectiva sa, indiferent că este vorba de un simplu pieton aleator, pe cale să fie lovit de o mașină, sau de o găină ce se uită mirată la un individ care aleargă cu un lansator de rachete în mâini. Numeroase funcții de trișare vor fi disponibile, precum abilitatea de-a schimba în orice fel momentul temporal al zilei și vremea, alături de funcții îmbunătățite de editare, ce permit adăugarea melodiilor din joc peste partea video. Asta cu siguranță va provoca probleme atunci când sunt încărcate pe Youtube, folosind opțiunea integrată.

În esență, veți putea face filme în Grand Theft Auto 5. Așa că, după ce terminați de jucat povestea, modul de multiplayer și v-ați săturat să vă prostiți aleator prin el, încă veți mai avea ce face în el. GTA 5 va fi lansat pe 14 aprilie pe Steam.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...