Jump to content
lupuradu

Recrutari pentru clanul ZEII

Recommended Posts

* Nume Clan:    ZEII 

* Adresa spre pagina principala a clanului:   http://eu.wargaming.net/clans/500032241/

* Numar de jucatori (in data de ..):  43  (22.04.2015)

* Persoane de contact:   lupuradu, JasperCatalin

* Data infintarii clanului:    13/11/2013

* Program de comunicare :  Raidcall

* Alte informatii referitoare la clan:   

  Zeii se vrea a fi un clan fara mari pretentii , dar care sa isi poata permite macar 2 lupte la cw in diferite zile ale saptamanii (se vor decide la momentul potrivit) precum si multe lupte pe fortarete. 

Se cauta jucatori activi, fara statistici pre-stabilite , dar care sunt dispusi sa invete din ce in ce mai mult de-a lungul timpului petrecut alaturi de noi si care mai presus de toate pastreaza o buna purtare fata de ceilalti membri ai clanului. 

Prezenta pe raidcall nu este obligatorie , CU EXCEPTIA cazurilor in care faceti parte dintr-un pluton, un cw sau o batalie pe fort.  Jucati cand vreti , cat vreti, dar atunci cand are loc un eveniment in cadrul clanului, incercati sa fiti prezenti.  

Daca veti sta mereu in banca de rezerva si nu veti fi activi fata de clan pentru o perioada mai lunga de timp , veti fi eliminati irevocabil, cautam jucatori activi si nu sa crestem numarul membrilor inutil.  

Multumesc pentru atentie,sper sa primesc aplicatiile voastre!  

 

P.S.  - ma intereseaza in mod special jucatori cu experienta de strateg carora le place sa faca asta si care isi pot folosi talentul asta pentru a aduce cat mai multe victorii clanului! 

Share this post


Link to post

Dragi tanchisti romani, acceptam jucatori cu 500 wn8 (desi doar ce am acceptat unul cu 51) dar si jucatori cu 3000. Nu vi se ofera nimic altceva decat compania unor persoane care la fel ca si voi, joaca jocul asta din placere. Nu puteti avea pretentie la gold (s-a intamplat deja asta) luand in considerare faptul ca vorbim despre un clan care abea se reface, nu puteti avea pretentie la plata lunara , recompensari sub forma de cont premium si/sau tancuri, nu puteti pretinde nimic ce implica bani reali din partea mea sau a oricarei persoane membre in clan. 

S-a facut un abuz al sistemului de invitatii si s-au trimis cateva sute de invitatii atat din partea mea cat si a recrutorilor, totul in decurs de cateva zile. Daca nu sunteti de acord cu o astfel de invitatie si/sau aveti cereri deosebite din partea clanului, sunteti rugati sa o ignorati politicos. Cautam jucatori activi, nu staruri platite lunar intr-un fel sau altul. 

Exista un clan, nu dau nume,[FEEL] in care comandandul recompenseaza lunar cu tancuri premium si gold primele 4 locuri la prezenta lunara in cadrul luptelor CW sau in baza numarului de cutiute adunate lunar in cadrul luptelor pe fortarete. Eu nu dispun de astfel de resurse prin urmare nu cereti asa ceva. 

Multumesc pentru atentie! 

Share this post


Link to post

Nu cred ca ne mai intereseaza recrutarile intrucat anumiti jucatori de baza au sters WoT din PC-ul personal, iar altii urmeaza s-o faca odata cu aparitia lui AW in varianta retail. Se poate sterge topicul, multumesc!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...