Jump to content
♛MachineXtech♛

Noul Silent Hill anulat definitiv in mod oficial!

Recommended Posts

Silent-Hill-anulat.jpg

Faptul ca noul Silent Hill anulat a fost anulat in mod oficial nu ma mira catusi de putin! De ce?  Pentru ca… mandrie japoneza si felul in care niponii percep piata din afara granitelor.

Nu am sa transform acesta stire trista intr-un nou semnal de alarma legat de diferentele clare intre felul in care se fac afacerile in Japonia si in restul lumii, de multe ori japonezii fiind rupti de realitatea occidentala. Exemple sunt multiple: Megaman, Nintendo si Youtube, Square si lista este extrem de lunga. Ultima victima este noul Silent Hill, care dupa ce a reusit sa impresioneze si chiar sa creeze ceva “buzz”: tocmai a fost anuntata inchiderea definitiva a proiectului!

Insusi Guillermo Del Toro a confirmat la San Francisco Film Fest ca proiectul a fost anulat, o posibila cauza fiind plecarea lui Hideo Kojima de la Konami, publisher-ul care detine drepturile pentru Silent Hill. Dar, dupa cum am spus, nu este nici prima, nici ultima oara cand un publisher japonez omoara un joc din mandrie, Capcom si Sega fiind maestri cand vine vorba de calcat fanii pe coada. Din pacate, nu-l vom mai vedea pe Daryl, pardon,  Norman Reedus in joc, in schimb, vom avea un viitor tare … incert pentru Konami, care tocmai a dat afara cel mai mare asset al companiei.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...