Membru Activ Denis Posted May 14, 2015 Membru Activ Report Share Posted May 14, 2015 Pe scurt, un tanc care merita toti banii. - foarte distractiv, face bani buni, OP ca dracul cind pica in MM de tier 6-7 O reluare cu un joc personal: http://wotreplays.com/site/1871547#airfield-d-cromwell_b Pentru cei interesati de statistici/WN8, tancul asta e un veritabil booster ... 1 Link to post
Community Contributor opripom Posted May 14, 2015 Community Contributor Report Share Posted May 14, 2015 Treaba cu WN8 cred ca e doar temporara, pana se updateaza tabelele WN8 de damage mediu. Link to post
Membru Activ Denis Posted May 14, 2015 Author Membru Activ Report Share Posted May 14, 2015 Din cite am mai citit pe alte forumuri nu este temporar. Chiar de la aparitie l-au aiiniat la aceiasi parametrii cu Cromwell`ul normal. Link to post
Community Contributor Andrei Azrael Posted May 14, 2015 Community Contributor Report Share Posted May 14, 2015 Din cite am mai citit pe alte forumuri nu este temporar. Chiar de la aparitie l-au aiiniat la aceiasi parametrii cu Cromwell`ul normal. Asa stiu si eu, oricum politica veche era ca tancul premium sa nu fie la fel de bun ca tancul similar elite, dar vad ca in acest caz s-a schimbat politica, si eu as recomanda tancul pt cine nu are de 6 premium daca o sa prind vreodata o posibilitate sa il iau pe gold sau gratis cu siguranta il voi alege si asta in principal datorita faptului ca tancul cromwell este un tanc ideal pt 6. Oricum sunt multe tancuri op de 6 cu care poti sa faci ce faci si cu acesta, dar asta are si coeficient de credite si xp in plus asa ca intrece beneficiile unui tanc normal de 6. 1 Link to post
Community Contributor opripom Posted May 14, 2015 Community Contributor Report Share Posted May 14, 2015 Corect, Cromwell B e mai bun decat similarul lui din linia de medii britanice - traverse speed mai ridicat si terrain resistance mai scazut, facandu-l practic mult mai mobil. Link to post
Content Creator Raffy5 Posted May 14, 2015 Content Creator Report Share Posted May 14, 2015 Pe hartie o fi. Traversul il are mai bun cel normal, in schimb Berlinezul accelereaza mai bine. Link to post