Jump to content
Raffy5

ESL WIRE face victime

Recommended Posts

In ESL trebuie sa joci numai vanilla,fara nici un mod ?

Daca da,e ceva eroare in programul ala,daca nu,probabil un mod a trecut brusc in partea cealalta .

P.S. Eu sunt sigur ca toti acei mari jucatori folosesc moduri in random,gen xvm si de la un mod comun li se trage . Oricum,oricare ar fi rezultatul,ma bucur ca au inceput sa faca curatenie,ar fi totusi pacat sa se inceapa de la o eroare de program .

 

L.E. Dupa ce am citit,se pare ca totusi,toi cei banati foloseau moduri,mai ales XVM . Daca au primit inainte informatia ca un mod pe care il foloseaua duce la ban si au ignorat-o,banul e meritat,daca nu,greseala mare a staffului ESL . Plus ca pedepsele mi se par drastice/cont .

Share this post


Link to post

Din ce am inteles - inainte puteai juca cu XVM, minimap mod si altele care sunt considerate morale de catre WG. Nu spun ilegale ca nu au lista de moduri ilegale.

 

Acum se pare ca si cei care aveau xvm sau orice alt ceva modificat au primit ban (unu de acolo se plangea ca a luat ban si avea numai six sense si ceva sound mods). 

 

Oricum daca nu e greseala de prrogram, e greseala celor de la ESL ca nu au informat lumea la timp. 

Share this post


Link to post

Poate au modificat regulamentul din timp,dar nu i-au facut publicitate,ceea ce tot greseala a ESL este . 

Banurile alea de 2 ani sunt drastice,efectiv,cu toate ca ma bucur ca au inceput sa faca curatenie,astia din ESL imi par incompetenti si risca sa compromita un lucru care mi se pare bun . Si,pentru cei care au avut deja probleme cu adminii ESL in trecut,deja stiti cam ce fel de oameni sunt,adica orice,dar numai impartiali si complet corecti nu sunt .

Share this post


Link to post

WTF dar de ce nu ai putea sa folosesti XVM??

De parca nu ai putea vedea statisticile tipului cu care joci inainte sa joci cu el...

Share this post


Link to post

Atunci aia care plang ca au fost banati desi nu aveau decat XVM si Jumbo de ce au mai fost banati? E altul care zice ca era res mod curat.

 

Ciudat acum 30 min am jucat ESL 7v7 si nu a fost banat nici un coechipier, toti eram cu res modurile curate, nici macar xvm.

Share this post


Link to post

Nu lamureste nimic, tot in ceata e situatia. Ce moduri sunt ilegale? Nu stim. Si in situatia asta de ce as juca in ESL riscand sa imi iau ban fara sa stiu de ce? :)

Share this post


Link to post

Nu ar spune acelasi lucru cei care sustin ca au luat ban jucand fara moduri.

Oricum, lipsa asta de transparenta nu face deloc bine. Prefer sa stau deoparte.

Share this post


Link to post

ce se mai vaicaresc butii aia pe acolo.Plangaciosi,esl era viata lor.GG Foamea.Dar au fost bannati prea putini,Trebuiau bannati toti.Cred ca 80 la suta din aia care joaca esl triseasa.Auzi la ei,fac petitie.Revolta no-life kids:)))

post-8461-0-61241300-1432466748_thumb.png

Share this post


Link to post

Este normal sa fie atatia jucatori banati.Orice mod care iti ofera un avantaj cat de mic este ilegal.O lista completa nu poate exista deoarece ele apar in permanenta si pot eluda o lista oficiala.Regulile sunt simple un mod care iti ofera un avantaj indiferent ca se afla pe lista sau nu este ilegal si deci banabil.In curand vor incepe sa fie banati jucatori si pt moduri in random.Va recomand sa incepeti sa jucati vanilla chiar si fara xvm este singurul mod in care sunteti safe.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...