Jump to content

Recommended Posts

In urma scandalurilor din ultimul timp am hotarat sa setam warn system off pentru o perioada de timp nedeterminata.

Postarile ce incalca regulamentul vor fi sterse iar userii ce recidiveaza vor primi ban fara vreo notificare in prealabil.

Nu uitati, butonul "Reclamatie" va sta la dispozitie, comentariile voastre ajung direct la administratori.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post

Super,eu am vreo 3 parca ( e loc si de mai bine) .Dar cine verifics sistemul asta? Unul l-am luat mai mult decat gratuit( dim marinimie) .Am vreo sansa acum sa fac 4? Dacs nu aveam deja.

Share this post


Link to post

WARN system se va reactiva curand. Nimeni nu a primit warn "din marinimie" sau gratuit.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post

nu are rost sa dezgropam mortii ,au fost niste scantei pe aici acum ceva timp si s-au facut multe. Din partea mea poti sa stergi si postarea asta si cea de mai sus ( tot a mea) si sa mergem mai departe. Ce a fost s-a dus nu sunt genul sa port ranchiuna. O zi buna.

Share this post


Link to post

Pe viitor vor fi folosite in off-topic repetat, flame si in topicul de recrutari, pentru cei ce recidiveaza frecvent cu mai multe up-uri/bump-uri zilnice.....sper !

Toate forumurile mari au acest sistem si il folosesc tocmai pentru a mentine un anumit nivel de disciplina a postarilor, a respectarii titlurilor topicurilor ( pentru a maximiza transmiterea informatiilor corect si eficient) si a evita "aprinderile"...In acest mod se autodisciplineaza si utilizatorii si uite asa se ajunge la un forum curat, cu informatii la zi si cu utilizatori "politically correct".

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...