Jump to content
S80iulian

Despre FV215b

Recommended Posts

  • Community Contributor

sunt proaspat posesor al acestui tanc si v-as ruga daca poate si vrea cineva sa-mi dea cateva sfaturi, cum se joaca ,ce echipamente ( nu doar alea recomandate de wot) Bafta isi succese,multumesc anticipat.

Link to post
  • Membru Activ

salut

 din ce am jucat cu el ,,fv215b,, e un tanc greu de linia a 2 a niciodata sa nu intri cu el in prima line la atac ,din cauza armuri frontale foarte slabe ,plus ca exista sansa ca la aproape fiecare lovitura primita sa ia foc sau amorak,recomand sa joci orice lupta cu extinctor automat si trusa premium altfel esti terminat .

daca poti si mapa iti da posibilitatea ascundei botu turela este destul de tare ,ca echipamente :ventilator ,incarcator,si stabilizator, cu un echipaj bun poti cobori timpul de reincarcare sub 7 sec,este destul de mobil .

Link to post
  • Membru Activ

 Yndy_ fii on-topic, nu cred ca iulian a intrebat cine are tancul

 

Nu este chiar cum spune mazy29, folosirea lui in lupta depinde de tancurile aliate (echipa ta) si cele ale inamicilor, in functie de asta analizezi situatia si atunci iti dai seama sau cel putin ar trebui, daca trebuie sa stai in banca ta ( a doua linie) ori sa fii mai agresiv si sa fii in prima linie, evident tot ca suport. 

Nu am timp sa iti scriu cam care ar fi treaba cu el, daca doresti sa iti impartasesc putin din experienta mea cu acest tanc ma poti contacta in joc ( cosmynnxd ) si vom juca. Asa inveti cel mai bine, prin practica. In timp ce vom juca, daca se va intampla, iti voi spune atunci mai multe despre tanc.

 

* Preventative maintenance - nu trebuie sa lipseasca

* inclusiv cele pentru mobilitate + BIA (vei avea nevoie de astea sa dansezi ca un profesionist in timp ce artileriile te privesc (esti o tinta perfecta).

 

Voi reveni cu un edit referitor la echipamentele corecte si ce calificari trebuie sa ai pe echipaj. 

 

 

PS! Daca te ajuta relieful foloseste turela. Este foarte buna.

 

O zi buna. Scuze de intarziere, am vazut acest topic acum ceva zile, daca nu ma insel in ziua in care l-ai creat.

Link to post
  • Content Creator

sincer, mi-a placut la maxim tancul asta , eu l-am jucat cu:coated optics, vertical si rammer,echipajul avea BIA si incarca repede asa ca nu aveam nevoie de ventilatie .daca ii ascunzi burta si joci la turela doar cu artileria te mai scoate de acolo am facut un meci cu el cu peste 9000 dmg blocat si 5598 dmg dat .

Nu am vazut tun mai precis pe un hevy decat cel de pe FV,parerea mea.

 

http://wotreplays.com/site/1854112#teams

Link to post
  • Community Contributor

da e foarte precis tunul,dar arde mai rau ca Lesko. Si ma nimeresc ai dreacu in capacul de la turela... . Ce sa fac sa le zic sa nu mai dea in fata ca am o nunta? O merge vrajeala asta? Cred ca mai bine caut un replay da la cineva meserias.

Link to post
  • Membru Activ

Salut Iulian.

 

Nu stiu cum se joaca corect insa am sa-ti spun cum il joc eu:  `Hull down ( peste un dimb sau epava unui tanc ) In your fkin face` :)

 

Daca e mai bun adversarul, asta e, merita sa cistige infruntarea, dar daca nu e, il maninc pe piine, pe el si pe amici lui din jur si asta deoarece cu al sau DMP si turela ft buna este practic imbatabil de catre orice alt heavy de 10. 

 

Referitor la replay si meserias, nu sunt unul dintre ei si nici reluarea nu este una extraordinara. Este doar un M game care mi-a cazut repede la indemina.

 

http://wotreplays.com/site/2079129#karelia-d-fv215b

 

 

p.s. multa bafta si bucura-te de el cit mai poti deoarece in viitorul nu prea indepartat o sa-l schimbe

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...