Jump to content
Sorin Ionuț

Tire 8 Caernarvon

Recommended Posts

  • Membru Activ

Caernarvon_21.jpg

 

       Ca istorie Caernarvon este un tanc britanic ce a aparut ca prototip in numar de 21 in anul 1952 avand ca scop suportul infanteriei, insa niciodata nu a intrat in serviciu, pe viitor fiind convertit in noile Conqueror.

       In World of Tanks Caernarvon este un tanc de livel 8 greu echipat cu un tun aparent micut pentru nivelul 8 heavy si o armura nu tocmai apreciata de multi.

      

Ca vulnerabilitati putem enumera:

> partea de jos frontala este usor de penetrat mai ales pe teren drept.

> viteza de rotatie a turelei

> armura slaba pe lateral si spate

> tancul abia cumparat stoc este foarte slab si necesita multa rabdare si experienta pentru a-l aduce la capacitate maxima!

> in raport cu damage-ul pe minut costul munitiei este mai mare fata de celelalte tancuri similare.

 

In sa tancul are si cateva atuuri precum:

> ultimul tun are o foarte buna acuratete si un bun unghi referitor la lasatul tevii cat mai jos ( gun depression)

> penetrare acceptabila

> rata de foc pe minut mare

> armura frontala are un unghi bun si suporta multe ricoseuri

 

Ca mod de joc din perspectiva unui jucator inrait al acestui tanc pot spune ca este un tanc suport de linia a doua ce poate impune respect pentru tipul acela de jucator cu rabdare care nu doreste sa fie primul intotdeauna pe harta. Rata de foc pe minut in complementare cu un alt tanc de linia intai ridica moralul acestui tanc aducand satisfactii majore. Deasemenea mobilitatea mult mai buna in comparatie cu omologul sau precum is3, kv5, t32, kv4 de multe ori face diferenta.

  • Upvote 1
Link to post
  • Members

Ca şi celelalte tancuri din seria britanicior, eu tanc greu de jucat dar care aduce satisfacţie când este jucat bine. Armura este destul de subţire dar dacă este înclinată bine poate să reziste la aproape toate tancurile de tier 8 (mai puţin lower plate-ul care e pus acolo doar ca să nu cadă echipajul).

Caernarvon, este un tanc destul de rapid (atinge 35 km/h fără probleme), iar tunul este excelent fiind unul dintre cele mai precise din joc.

La fel ca BlackPrince de la tier 7 este greu de jucat , dar aduce foarte multă distracţie. :)

Link to post
  • Community Contributor

toate tancurile britanice pana la tier 8 au un calibru mic la tun ceea ce le dezavantajeaza, armura e cat de cat buna.

Link to post
  • Members

Am inceput fara sa stiu ce e cu britanicele si acum la heavy nu imi pot inchipui altceva decat Caernavonul,se misca repede la cursa lunga,tunul e foarte precis,la hull down am luat si 50 de ricoseuri de la tier 9-10....daca ti-ai scos burta la suprafata esti mort.Cand e nou plangi de draci dar neavand bani am continuat cu el,am toate skilele si e decent si in luptele cu tier 10.

Ca stil de joc e bine sa ai tot timpul o ridicatura cat de mica in fata,eu merg ca o rama prin gauri,daca te inclestezi cu altul sub nici o forma sa nu te mai indepartezi de el mai mult de 2-3 metri.

Super la acoperire in meciurile fara arty,practic nu au ce sa iti faca daca il bagi bine in pamant.Destul de inconfortabil in hartile de oras unde nu iti poti proteja picioarele.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...