Jump to content
♛MachineXtech♛

Cum să beneficiezi în continuare de update Windows XP?

Recommended Posts

Se pare că o cheie nouă în regiştri este suficientă pentru ca voi să beneficiaţi în continuare de actualizări pentru Windows XP.

Update-Windows-XP.jpg

Deşi a trecut mai bine de o lună de când Microsoft a încetat suportul pentru Windows XP, există foarte mulţi utilizatori de PC care pur şi simplu refuză să facă upgrade. Contrar eforturilor gigantului din Redmond, peste 20% dintre noi folosesc în continuare un computer ce rulează un sistem de operare lansat în urmă cu 12 ani.

 

Din păcate, refuzul de a trece la Windows 7 sau Windows 8, implică riscuri mari de securitate. Pericolul este, în principiu, rezultat din lipsa de actualizări provenit de la Microsoft.

 

Se pare însă a apărut o soluţie care vă ajută să mai beneficiaţi de suport până pe 9 aprilie 2019. Este vorba de un truc ce păcăleşte serverele companiei americane că voi rulaţi o versiune de de Windows Embedded POS Ready 2009. Pentru că nu putea să lase peste 90% dintre bancomatele de pe mapamond în aer, Microsoft s-a angajat în urmă cu ceva timp că va continua să ofere actualizări pentru acele sisteme de operare, POS Ready, chiar dacă la bază sunt variaţii de Windows XP.
 
Pentru a profita de acelaşi update Windows XP regulat, cei de la Betanews au descoperit că o cheie nouă în regiştri este suficientă. Cheia este următoarea:
 
Windows Registry Editor Version 5.00
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]
 
“Installed”=dword:00000001
 
Pentru a o adăuga în sistem, aveţi două posibilităţi. Puteţi crea un fişier TXT cu aceste trei linii de text şi, ulterior, îi schimbaţi extensia în .reg, înainte de a face dublu click pe el pentru importare. Alternativa este să intraţi în Regedit prin Windows+R, să accesaţi calea respectivă, HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady şi să creaţi o cheie nouă cu valoarea “Installed”=dword:00000001.
 
În ambele situaţii, procedura pare destul de intuitivă şi nu ar trebui să întâmpinaţi probleme în a o pune în practică. Dacă totul merge bine, când veţi căuta data viitoare actualizări ale sistemului de operare, veţi putea instala o listă destul de stufoasă cu update Windows XP.
 
windows-xp-update-registry-hack-pos-vers

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...