Jump to content
Szabo Oliver

Pozitii utile pe harta

Recommended Posts

Abbey: Pe aceasta harta cea mai buna pozitie este pe mijlocul hartii.Am castigat cu handicap de 1:8 doar tinand mijlocul si omorand tancuri care trec prin camp deschis.

 sYREZqt.jpg

Din baza de Nord, locul asta este foarte bun dupa ce mijlocul e ,,securizat,, .De obicei vor fii cativa incepatori care fac push pe linia 7/8, puteti sa le prindeti cateva lovituri bune in turela. Daca sunteti spotati si incep sa traga doar retrageti-va nu are rost sa primiti dmg degeaba. Locul este bun si din partea de Sud daca inamicul incepe sa faca push.
WnM0RjB.jpg

 

In acelasi zona,exista locul asta pe unde puteti trage 1-2 shot-uri daca inamicul devine agresiv. Din Sud, ajuta si daca ei stau si campeaza doar in zona aia, pentru ca aveti si mai mult timp sa trageti in ei.
ecp5PJo.jpgFoarte folositor din Sud cand linia 8 este impinsa, damage usor in laterala lor cand ,,noobi,, merg sa captureze.
pH5WicJ.jpg
Acelasi lucru ca si mai sus, metoda foarte buna pt dmg daca linia 7/8 pierde.
vLgOJ9W.jpgSimilar, puteti trage prin arcurile acestea . Locul e mai expus, mai ales daca inca exista arty la inamici. Dar este si usor de resetat daca aveti view range-ul necesar.
9MJWaO4.jpgAceeasi poveste, dmg usor daca se pierde linia 1/2. Nu ii veti putea spota singur, dar de obicei este un camper in B4/5 care ii va spota.
jDnOmS2.jpg
Alt loc de unde puteti da dmg din partea de Sud, dar puteti si sa faceti de-cap.Ajuta si daca inamicul face push pe linia H.
JXqm1ch.jpgFolosit in special sa trageti in H3 , va dati putin in spate pana tufisul nu mai e transparent si puteti sa trageti fara sa luati spot . Pozitie buna din Sud daca castiga linia 1/2.
7D6jiSj.jpg
Pozitie buna pt a trage in J cand aia dau rush spre cap. Abuzati de tufis pt camuflaj maxim, iar daca aveti un tanc cu o turela ,,stronk,, doar stati acolo si spamati shot-uri.
JmrVO4P.jpgCei mai multi cunosc pozitia, dar puteti trage in toate 3 deschizaturile din deal. Foarte usor sa dati dmg in heavy-uri, mai ales daca sunt de-tracked.
2cbDrmy.jpgPozitie buna din Nord, pentru ca puteti sa traceti in coltul din NE al sectorului G3. Potentiale shot-uri in laterala turelei...depinde de pozitionare.
TKu6IPh.jpg
Loc agresiv din baza de Sud, sunteti in siguranta fata de orice base camp-eri si puteti sa trageti in laterala la orice sta pe dealul de pe mijloc. Incercati sa nu luati spot inainte sa trageti.
 
Airfield:
9HJONje.jpg
Asta e locul meu preferat unde fac rush din partea de Est. Puteti trage usor 1-2 shot-uri in mediile care urca sus pe deal (E5) dupa care va puteti retrage in siguranta.
8LC40Nu.jpgUn loc foarte bun daca nu e nimeni pe mijloc, dmg gratis in heavy-urile incete care se duc spre E5/6 .Pozitia este expusa fata de camperii din D2, dar atata timp cat trageti doar cand nu sunteti spotati si va retrageti dupa deal sunteti in siguranta.
MNF9M4b.jpgBaza de Est,aici veti face brawl cu tancurile care mai vin pe mijloc si incearca sa faca acelasi lucru. Este si o pozitie buna sa trageti in camperii din baza.
VXnV0Se.jpg
Daca ati castigat Sudul,atunci asta e un loc sigur sa trageti in E3/F4 sau D2 .
rM6DyRA.jpgAcum mijlocul din Vest.Aceasta pozitie este destul de sigura, si va permite sa trageti in coltul din NE sectorului E6.
lby77Rm.jpgAceeasi locatie ca si mai sus, dar de data asta fac aim spre ,,dealul,, inamicilor. Din aceasta cauza urasc acel ,,deal,, din partea de Est,trebuie sa te expui prea mult sa tragi fata de cel din Vest.
8SR9wjb.jpgAceeasi locatie,de data asta fac aim in E8/9. Shot-uri usoare daca mijlocul e liber (incepeti sa observati cat de important e mijlocul?)
HKKv1uM.jpgDealul din Vest,cu tinta pe mijloc.Light-urile iubesc sa dea spot pe margine (pe mijloc), puteti sa faceti ceva dmg daca se expun prea mult, sau shot-uri in laterala tancurilor de pe mijloc care se bat cu coechipierii mei.
dVEql56.jpgTinta este pe coltul de jos al dealului de pe mijloc. Daca sunteti mai agil (sau aveti reflexe mai bune) ca si tancurile care stau pe acolo, puteti face dmg lejer pana isi invata lectia. Pozitia mai este buna daca cineva decide sa dea rush pe drumul de jos.
jJTFGSf.jpgTinta este pe camperii din baza, dintr-un oarecare motiv mereu vad ISU-uri si T95-uri care campeaza acolo.Aveti grija sa nu luati spot,si trageti cand sunt spotati.
0CkcjOo.jpg
Daca pierdeti partea cu apa, asta e cel mai bun loc de unde puteti sa trageti. Aveti cover, si o gramada de tufisuri sa va scundeti. Din cauza asta nimeni nu merge pe Sud.
QlzWddJ.jpgDaca pierdeti Nord-ul, este opozitie buna pt a elimina inamicii low. (Stronk hull-down)
flu1BsO.jpgPozitie foarte buna de start din Vest,dmg usor in laterala mediumurilor care urca pe deal,sau heavy-uri care se pun in colt. Incercati sa dati track+damage.
ZmVDOqI.jpgLoc agresiv din Vest. Nu va temeti sa va retrageti si sa inconjurati prin sud daca medium-urile campeaza prea tare in  B/D 8 sau B9/0 de unde va pot trage in laterala.
peVBk4h.jpgAcelasi lucru, din  East.Mai sigur decat celalalt din cauza ca, campul in  linia B este mai putin popular. puteti face push la piatra din D5 pt niste shot-uri in laterala inamicilor.
ziyWSdS.jpgDe aici puteti spota tancuri care pleaca din baza, si puteti da dmg in td-urile care campeaza in D2.Puteti trage in orice merge in G5. Nu puteti lua dmg din E5, dar puteti sa trageti in e daca inaintati putin. Daca mergeti putin in spate, puteti trage in J5/6. Puteti trage si putin in baza lor.
  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...