Jump to content
haua26

No comment

Recommended Posts

Aia din comunitatea EFE au antecedente cu romanii de multa vreme . Ba chiar ai scapat ieftin,avand in vedere ce am vazut de la ei in fostul Hall of Shame al lui Silent Stalker sau pe alte forumuri .

P.S. Tot aici pe forum e un video cu un clan romanesc mai slab cotat care i-au batut la un stronghold pe Himmelsdorf . SI acolo si-au dat in petec jucatorii din EFE .

Share this post


Link to post

pff,nu stiam ca au fost divergente intre romani si acest clan,eu chiar nu le-am raspuns si nici nu m-am bagat in discutii cu ei,atunci ma bucur ca nu mi-am consumat energia degeaba si i-am distrus pe amandoi,inseamna ca postul nu are nici o importanta si rog un moderator sa il sterga.multumesc.

Share this post


Link to post

E ok, lasa poate mai sunt si altii curiosi, eu ii trolez la maxim pe aia care incep sa ma injure, distractia este pe o singura parte.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Ne-am intalnit si noi ieri cu niste lituanieni care aveau ceva de comentat cu privire la romani. Asa ca i-am batut repede ca sa nu le pocneasca vreo vena.. E o tema relativ noua asta in WoT legata de ura fata de romani.. o sa treaca asa cum au trecut si altele. 

Share this post


Link to post

Mai, sa stiti ca nu e doar ura fata de romani, ci e ura intre popoare, la modul general. Acu' doua zile l-am enervat pe un IRLANDEZ cand i-am criticat stilul de joc echivalent cu al unui bot. Probabil nefolosind XVM, n-a vazut steagul Romaniei in fata numelui si luandu-se doar dupa nume, a presupus ca sunt GERMAN. A inceput troll-ul, atat in meci cat si in mesaje private dupa meci, cum ca, natia germana e de c*cat, discriminare, nazism si mai nou, faptul ca "noi germanii", ne meritam soarta, adica exodul sirienilor in Germania... :lol:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Emil,suntem dezbinati si intre noi,ca natiuni,daramite intre popoare .

Trebuia sa-l iei si tu la misto cu Ulsterul,mai rau turba .

Share this post


Link to post

Aiurea, cine se uita in chat ?; chat-ul e facut sa apesi pe butoane dupa  ce ai murit, nu mai apesi pe [w,a,s,d]+ apesi pe [a-zA-Z]+, chat-ul cu inamicul nici nu ar trebui sa existe nu are logica sa vorbesti cu inamicul, e facut ca sa aiba WG de ce sa rada si pe ce sa isi execute query-urile si statisticle, si evident si ca sa existe mai multa drama, in rest, in realitate nu are utilitate. 

 

LE: E lumea prea frustrata in jocul asta, se everveaza fara o baza reala si gandeste prea putin, ce rost are sa te enervezi daca se intampla orice in acest joc, mai ales daca nu ai nici un control?; normal nu are, ideea ar fi sa te distrezi iar daca injuri de rupi tastatura e clar ca ai esuat complet in procesul de a te distra ...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

A chat-ul cu inamicul nici nu ar trebui sa existe nu are logica sa vorbesti cu inamicul, 

LE:iar daca injuri de rupi tastatura e clar ca ai esuat complet in procesul de a te distra ...

Deci astea 2 sunt incredibil de bine zise .

In WoW,alianta si hoarda nu pot comunica,ma mir ca o asemenea idee de a dezactiva chatul comun intre cele 2 echipe nu a fost spusa pana acum pentru ca ar fi o imbunatatire totala .

Share this post


Link to post

Alex,uneori gasesti niste coechipieri mai desosebiti si ai nevoie de chat pentru a putea comunica cu ei si a incerca sa va coordonati eforturile mai bine . Uneori .

Reversul medaliei la ce a propus Andrei e ca dupa ce lupta se  termina,aceea comunicare dintre adversari redevina posibila .

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...