Jump to content
Catalin.

Pret proiectile premium

Recommended Posts

Am facut o pauza de joaca de aproape 2 saptamani . Am dat azi un meci cu Super Perhing  (am spamat niste gold, nimic de zis) si am reusit sa ies pe minus masiv. M-am uitat la pretul obuzelor gold si mi-a picat fata. S-au scumpit asa mult in intervalul asta ???? mi se pare enorm sa ies pe minus cu SP tragand doar cu gold, penetrand fiecare lovitura si dand 3305 damage. Cum sa dau 84365 credite DOAR pe realimentarea cu munitie....??!?!?! : STARTLE :

 

shot_022.jpg

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

In teorie 21x240 = 5000 damage, nu 3300. Dar preturile astea au fost tot timpul, in teorie ar trebui sa iesi aproximativ pe zero dand cu gold cu Super Pershing.

Share this post


Link to post

Vag imi amintesc ca la tancuri premium de tier 8 iei 24 credite per hitpoint de damage, deci cam 79000 ar fi trebuit sa ai venit. Evident se scade daca au spotat altii si se mai adauga bani pentru spottingul tau.

Share this post


Link to post

inflatia nene, vine iarna si se scumpesc toate.Nu cumva ai avut si ceva consumabile premium luate cu silver?. Sau poate nu jucai cu munitia incarcata la capacitate maxima , iar acum de la 9.10 daca nu ai full iti spune munitie incompleta si probabil ai incarcat toata munitia. Bine chestii ciudate legate de service am intalnit si eu , sa trag 4 gold cu e100 careva normale sa fiu distrus si sa dau 88000 pe reparatii sau sa trag 6 gold restul normale sa raman cu 5% viata si sa dau 22000 pe service, dar nu am dat mare importanta, am crezut ca aveam ceva setat pe automat si nu mi-a mai aratat asa mult, acum nu stiu poate e si de la ei ceva ,or fi schimbat ceva.

Share this post


Link to post

venit total : 91547

reparatii : 9405

realim. consumabile : 3000

realim. munitie : 84365

Total profit : -5223

Share this post


Link to post

N-are importanta in situatia de fata. Tancul era plin cu munitie la inceputul luptei, asa ca realimentarea a completat doar ceea ce s-a tras in lupta respectiva. Si mi s-a parut enooooorm sa dai 84 000 de credite pe maxim 15 premium si 4 normale.....

Share this post


Link to post

Mai, nu stiu cum ti-a dat tie ecuatia, dar eu stiu urmatorul lucru: cand joc cu E50M, chiar daca spamez munitie premium la greu, daca fiecare proiectil isi atinge scopul, adica penetrare cu damage, ies pe plus de fiecare data, atata timp cat joc cu cont premium. Nu-mi dau seama cum ai iesit tu pe minus...

Share this post


Link to post

Pai aia zic si eu.....nici eu nu-mi dau seama cum am iesit pe minus daca TOATE proiectilele gold au penetrat si au facut damage.

P.S.: am si cont premium

Share this post


Link to post

nu cumva un proiectil premium costa cam 4800? ×15 plus alea normale si cred ca se apropie de suma. P.S. nu vad ce e in poza, sunt pe tel.

Share this post


Link to post

ies 66000, difernta pare totusi mare pt 6 normale, daca ar fi costat 84000 tot service-ul ar fi fost altceva dar asa... nu stiu e cam ciudat.

Share this post


Link to post

Pretul a fost mereu conversia in credite la gold, 11 gold = (400*11) = 4400, si cam astea au fost mai mereu poate s-a mai jonglat un pic cu gold-ul, dar tot pe la 7-12 s-a invartit situatia.

 

Mai departe teoria: "daca nimeresti mereu si nu ratezi nici un gold iesi pe plus cu premium", e relativ adevarata dar iesi cu 3-4 bani in plus nu treci de 15k niciodata la tier 10, mai ales daca ai alfa mic ( ceea ce inseamna in general ca doar 2 daca ai ratat o cam dai in bara ), plus de asta trebuie sa luam in considerare ca dmg pe tier mai mic rezulta in mai putin xp si mai putine credite, si mai sunt si alti factori gen low si high roll-urile. Cu tancurile premium poti sa scoti la un meci bun in jur de 20-23k daca tragi numai cu premium si nu ratezi nimic si faci meci bun.

 

Daca vrei sa faci un ban si un meci ok trb sa schimbi mereu in functie de situatie si sa nu fol mai mult de 10-13 gold-uri pe meci.

Share this post


Link to post

Ideea e sa si faci dmg cu ceea ce tragi. Daca tie din 20 de shooturi ti-au intrat 10 nu faci nicio branza. In plus, pana la urma pentru tine care e scopul unui tanc premium? Sa faci credite nu? Pai cum sa le faci daca tu in tot ce prinzi dai cu gold. Pana la urma SP are o penetrare decenta. Nu e nevoie sa dai in orice cu gold

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...