Jump to content
HostGame

WoT 7on7 Easy Challenge Final Season #1 Romania

Recommended Posts

Pe data de 20 iunie 2015 s-a desfasurat cupa WoT 7on7 Easy Challenge Final Season #1 Romania.

 

Dupa data de 20.07.2015 si pana in prezent am realizat mai multe bilete si luari de pozitie legat de neprimirea premiului castigat in respectiva cupa. Fiecare raspuns al adminilor a sunat, va rugam sa reveniti saptamana viitoare daca intre timp premiul nu este primit.

 

M-a deranjat ca ori de cate ori am solicitat o informatie pe ts ori bilet, raspunsurile au fost evazive. Halal mod de organizare mai are ESL Romania.  Poate se intreaba aceste minti incuiate dece sunt asa putine echipe in competii?

 

Deci dece nu a intrat domni admini premiul? 

 

Din postarile pe acest forum se pare ca va considerati nevinovati in fata furiei jucatorilor in diferite spete, in cazul acesta cum pledati ?

Share this post


Link to post

Salut, 

 

Din pacate, nu putem oferi astfel de date intr-un spatiu public, ce nu se afla sub controlul companiei Turtle Entertainment GmbH, firma ce detine trustul ESL. Cu siguranta vom putea verifica amanuntit problema ta, daca deschizi (sau redeschizi) un tichet de suport: http://play.eslgaming.com/worldoftanks/europe/support

 

Cu toate acestea, am incercat sa ti-o luam inainte, si sa verificam daca intr-adevar este cum zici tu si... surpriza... nu existi pe ESL. :-)

Asta inseamna ca nu poti primi un premiu pentru care nu ai jucat, daca judecam dupa nick-ul tau de aici. 

 

Pe langa faptul ca-ti ascunzi identitatea, posibil pentru ca te stie toata lumea si pentru ca esti destul de vechi in comunitate, este ridicol faptul ca inca nu intelegi ca nu ESL-ul trimite goldeanu', ci Wargaming. Sa te mai lamurim inca o data cum se procedeaza:

- ESL creeaza lista de gold imediat dupa terminarea competitiei

- ESL trimite lista de gold la Wargaming

- Wargaming trimite gold-ul jucatorilor 

 

Asadar, te asteptam pe platforma noastra pentru mai multe lamuriri! 

 

Numai bine!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Salut,

 

Scuze, sunt mai incepator.  

Identitate , pe cat de nubb, dar exist.

Conform link am jucat.

 

Am trimis pe platforma mai multe tichete, raspunsul primit de fiecare data fiind:

 

Imagine_Bitmap_nou.jpg

 

In randul jucatorilor se creaza ideea ca lista nu a fost trimisa. Nu credem ca WG nu-si face treaba, in schimb din cate s-a mai scris pe acest forum, admini au o calitate indoielnica. 

Iar comunity manager, de multe ori creaza raspunsuri strategice, de multe ori bune ca idei de carti. 

 

Deci unde e premiul nostru, castigat nu cersit?

 

PS: Iti reamintesc ca nici un jucator nu a primit premiul pentru cupa respectiva. (pe toti pe care i-am intrebat daca a primit premiul, au spus ca nu au primit nimic).

Share this post


Link to post

Si eu am facut un puhoi de tichete pentru Cupa aceea, parca ramasesem cu ideea ca s-a platit gold-ul, dar totusi nu regasesc mail-ul de confirmare. Deci merg sa-l redeschid.

 

PS: Nu cred ca sunt adminii de vina, dar daca e o problema generala ar fi bine sa intelegem care e problema.

 

Edit: Da, mi s-a raspuns ca se lucreaza la rezolvarea problemei si voi fi tinut la curent, am redeschis tichetul.

Share this post


Link to post

Salut HostGame, 

 

Este a doua postare in care jignesti direct adminii ESL Romania, in ciuda faptului ca adminii si-au facut tot timpul treaba, chiar si in cazul de fata, asa cum au stiut ei mai bine. Numai daca ai fi citit postarile de pe acest forum, ai fi vazut ca problema nu este ca nu isi fac treaba, ci din contra, ca in unele situatii nu au suficienta experienta pentru a reactiona. 

 

In legatura cu identitatea ta, inca nu a putut fi verificata, intrucat contul pe care ni l-ai atasat aici este inactiv de cateva luni bune. Asadar, am in continuare indoieli ca esti cine zice ca esti, si de ce ti-ai face un cont cu alt nume fata de cel pe care-l folosesti de mai bine de 1 an ? 

 

In continuare, ma repet, pentru mai multe detalii, te asteptam pe ESL. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Dl Foamea

Ultima mea participare in competiile esl a fost pe 19.07.2015. In august si septembrie am avut alte lucruri mai bune de facut.

Vorbesc din postura unui jucator care nu mai are de gand sa revina in ESL Romania, unul din motive este experienta vasta a adminilor, care au un talent de a incurca borcanele  dirijati de comunity manager (acum poti sa afirmi ca am atentat la adresa lor : PWNBURN : ).

Conform printscren am jucat in respectiva cupa, dar premiul nu am idee pe ce strada a ajuns, eu de pilda am aceiasi adresa ca si pe 20 iunie 2015, cred ca defapt cam toti jucatorii care au castigat un premiu in cupa respectiva sunt in situatia asta.

 

Snapshot_2015_10_02_120220.jpg

 

In continuare, repet, unde este premiul nostru ?

 

Raspunde pe subiect, te asigur ca nu suntem dispusi sa ne treci bacul la Braila, de pe un mal pe celalat, in ideeile tale de a duce discutia la alt subiect.

Share this post


Link to post

In data de 12.10.2015 a intrat premiul pentru cupa WoT 7on7 Easy Challenge Final Season #1 Romania.

 

esl.jpg

 

Dupa 3 luni si 12 zile, timp in care tichetele catre ESL Romania erau solutionate evaziv, iar pe ts la stego admini se intrebau unu pe altul ce s-a intamplat, iar  maeStrul 

FoaMeA

din Braila, sef pe Europa la wot trateaza situatia ca neinteresanta.

 

Jucatori pentru rezolvarea situatiei au recurs la suportul tehnic wot, care a verificat si a informat ca problema se remediaza. Am fost instiintat  ca premiul va intra in 7 zile, el totusi intrand mai devreme. 

 

In concluzie, dupa admini lu peste, care se scuza ca ei fac munca voluntara, cat timp trebuia sa mai asteptam pentru acest premiu, daca nu se cerea sprin la suportul tehnic wot?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Salut prietene necunoscut, care in continuare iti ascunzi identitatea. Nu ti-am mai raspuns la postare pentru ca nu esti cine spui ca esti. Utilizatorul xplodnow nu a facut nici un tichet de suport in ultimele 6 luni de zile, desi tu cu manuta ta ai scris ca ai facut mai multe tichete la ESL. Ce spune asta despre tine?

 

Am venit pe acest forum sa-ti recomand cum trebuie procedat si sa-ti explic procedura pe care o avem cu Wargaming, facuta de Wargaming si pe care nu vor sa o schimbe desi tot timpul au fost probleme. Singurul lucru care l-ai facut a fost sa ne jignesti si sa ne insulti, si cu toate acestea, noi ti-am aratat respect si am facut tot posibilul sa-ti rezolvam problema, chiar daca tu ne-ai ascuns identitatea ta.

 
Pentru toti ceilalti care vor citi aceasta postare, pentru ca tu cu siguranta nu meriti o explicatie, MaeStrul FoaMeA a trimis in total 16 e-mail-uri pe parcursul celor 3 luni si 12 zile la Wargaming, cerand solutionarea problemei si de fiecare data re-atasand lista de gold. S-a rezolvat in momentul in care tot MaeStrul FoaMeA a trimis e-mail direct la directorul de esports de la Wargaming.

 

Dar stai linistit, la felul in care ne tratezi, pentru tine special, o sa te las sa-ti rezolvi tu de acum problema prin tichet de suport la Wargaming, sa vedem in cat timp ti-o rezolva daca nu intervenim noi. Asta nu inseamna ca te lasam pe dinafara. Vei face parte din acele liste gold, sa nu crezi ca suntem rau intentionati. Am vrea sa ne arati in cazul in care va mai aparea o astfel de problema, cat de bine functioneaza acest sistem tehnic de suport de la Wargaming, pentru ca vad ca traiesti cu impresia ca noi suntem degeaba, si ca prioritatea mea numarul 1 nu este satisfactia consumatorului, culmea.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post

Tipule, acum joc Armored Warfare, de wot nu vreau sa mai aud, cu atat mai putin de MaeStrul FoaMeA (app am 17 ani, [editat]).

Putin imi pasa de explicatiile tale, oricum esl in wot nu o sa mai joc. Cam penibil ca un premiu sa intre dupa 3 luni, [editat]

 

 

 

Numai bine.

 

Ps. [editat]

Edited by Yndy_
jigniri si insulte

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...