Jump to content
spidiGonzales

Skiluri pentru incepatori

Recommended Posts

  • Super Moderator

Al 6-lea simt pe comandant, cunoscut ca si "becu'". Valabil la toate tancurile. Ca si skill-uri generale, se folosesc reparatiile si camuflajul. Restul o sa le descoperi tu pe parcurs...

Link to post
  • Moderator

Da, la intrebarea ta, acela e raspunsul, bagi la comandant al 6-lea simt, desi n-o sa vezi diferenta pana nu ajunge la 100%. La restul bagi reparatii si camuflaj dupa cum urmeaza: la tancuri grele si tancuri medii bagi prima oara reparatii, la restul bagi prima oara camuflaj. Cand ajungi la al doilea skill, mai intrebi.

Link to post

pai al saselea simt la incepatori cu tier 1 merge asta nu cred ca merge ca este perks s iastea merga cand  sunt 100 la suta  eu vream skiluri nu perks

 

Asculta de Yndy atunci, baga reparatii sau camuflaj. Cand faci 100% pe comandat, dai reskill pe 6th.

Pe tancurile cu aim time mare (KV-2) de exemplu, baga Snap Shot/Smooth Ride.

Link to post
  • Community Contributor

Becu e bun dar de regula trebuie sa reactionezi inainte sa se aprinda, tocmai din cauza delay-ului, ca fapt divers eu am reusit sa fac 3 markuri pe 3 tancuri pe care nu aveam bec, asta pentru ca stiam dupa pozitii de multe ori cand cineva putea sau nu sa ma detecteze, e mult mai important sa stii cam pe unde e tancul inamic asa stii clar daca poate sau nu sa te detecteze.

Oricum becul e recomandat pe wiki mai mereu pe toate tancurile, camuflajul la fel e recomandat mai pe toate dar nu pe heavy din cate am vazut. Eu unul am camuflaj pe toate tancurile, chiar daca au base camo mic, la fel joc cu snap-shot si smooth ride si bia ff, rar am repair si aproape deloc skill pt foc. Probabil am peste 70 de echipaje de 3 skill-uri si cateva de 4-5 toate sunt configurate cam la fel.

Link to post
  • Content Creator

Sal.vreau sa faceti si un tutorial pentru incepatori ce skiluri trebuei sa bage la echipaj la tancuriel medi si usoare si cele grele  si la artileri

Un te rog si un multumesc, macar aruncate in scarba!?...sau esti si tu vreo frana de avion de care trebuie sa ne temem?!

Link to post
  • Community Contributor

nu te supara dar "pare" ca le stii mai bine. De ce insisti daca oamenii ti-au spus? Si sa stii ca nu sunt chiar niste jucatori oarecare sau incepatori.Ce anume nu ai inteles din ce ti sa scris?.

Link to post
  • Moderator

Sal.Sa bag sixtsense la tier 1 pai ala este perk si se activeaza cand ajunge 100 la suta

 

Pai atunci baga camuflaj si cand ajungi la 100% dai 200 gold si schimbi pe sixth sense.

Ideea e ca merita mai mult sa dai direct pe sixth sense, dar na, daca te dau afara banii din casa...

 

Apropo, am unit cele doua topicuri.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...