Jump to content
Mickey

Proiect "ROMANIA"

Recommended Posts

 • Membru Activ

Vreau sa lansez o provocare tuturor clanurilor romanesti! Avem acum ocazia sa dovedim in sfarsit ca suntem o forta unita pe Global Map, pe masura altor comunitati nationale (polonezi, turci, unguri, sarbi, cehi). Mai mult, as vrea s-o aratam public, intinzand tricolorul peste Romania!

 

Pentru mine nu e o chestiune de patriotism IRL (desi pentru altii poate fi), dar nici nu e o chestiune de a farma niste teritorii, e pur si simplu mandria pe care as avea-o stiindu-ma parte dintro Comunitate. Punct.

 

Stim cu totii ca nu am fost niciodata uniti in acest joc, ba mai mult clanurile romanesti din top s-au considerat reciproc cel putini rivali si au generat lupte de orgolii, dincolo de spiritul de competitie care zace in noi toti.

 

De aceea, acest proiect este si un test de buna intelegere care va cere efort pentru a-l trece, dar care sunt convins ca ne va aduce mai aproape unii de altii si ne va face remarcati in exterior.

 

In aceasta ordine de idei, fac un apel la TOATE clanurile romanesti sa participe la recucerirea si "tricolorarea" Romaniei!

 

Detaliile le putem stabili de comun acord, dar propun cateva reguli de bun simt:

 

1. O facem pentru Comunitate sau nu o mai facem deloc.

2. Lasam la o parte orgoliul personal sau de clan.

3. Nu suntem aici sa farmam gold, ba chiar suntem dispusi sa pierdem.

4. Atacurile intre clanuri sunt interzise, nu suntem aici sa trolam.

5. Scopul este comun, deci va trebui sa lucram in comun.

 

Astazi se redeschide harta de CW, deci e ocazia perfecta sa intram rapid in actiune. Voi discuta personal cu mare parte din lideri, sa vad cine se raliaza acestui proiect.

 

Pe mine ma gasiti pe adresa de ts3: malinesti.ro

 • Upvote 8
Link to post
 • Community Contributor

stiu ca a mai incercat cineva asta inainte de campanie si... . Iar cu bataia intre romani, nu prea ai cum sa eviti, tot se vor intalni in turneu si atunci... care se da lovit, ca la egal e out pt amandoua. Succes cu aceasta initiativa, daca vei reusi sa aduni clanurile sa faca ce vrei tu ,atunci chiar ca e o realizare.

Link to post
 • Membru Activ

stiu ca a mai incercat cineva asta inainte de campanie si... . Iar cu bataia intre romani, nu prea ai cum sa eviti, tot se vor intalni in turneu si atunci... care se da lovit, ca la egal e out pt amandoua. Succes cu aceasta initiativa, daca vei reusi sa aduni clanurile sa faca ce vrei tu ,atunci chiar ca e o realizare.

 

Eu am cerut sa nu ne atacam, adica sa nu punem bid sau divizii unii pe ceilalti. Pe landing e normal sa ne batem ca sa vedem cine e mai capabil sa-l tina.

Link to post
 • Moderator

Vrei sa facem asta acum fara pregatire, sau mai bine pregatim ceva pentru 1 Decembrie si atunci punem tricolorul pe harta?

 

Avand in vedere ca am fost rugat sa reprezint clanul pe acest forum, o sa trimit propunerea mai departe catre persoanele abilitate sa ia aceasta decizie pentru comunitatea ARCAN.

Link to post
 • Content Creator

O sa devin prea patriot pentru unii dar nu ma intereseaza ;)) abtineti-va de la comentarii,dar cred ca ar fi un scop comun lucrul asta pentru toate clanurile romanesti,sa arate tuturor ca suntem o comunitate cu adevarat,si am face un lucru pe care nici alta tara nu l-ar face in jocul asta,acum am putea sa fim Uniti cu adevarat :)) ar trebuii sa candidez la presedintie,glumesc:))))

Link to post
 • Membru Activ

Va multumesc tuturor ca v-ati alaturat proiectului "ROMANIA"!

 

Felicitari -WTB-, B2-RO, ARCAN, ARKNE, ARC4N, CTRL-, EL1T3, EROYY, KRT si T--H pentru reusita de a cuceri intro zi mare parte din glia stramoseasca!

 

Maine ii asteptam pe fratii din LGEND si TA-RE sa ne ajute la unificarea Romaniei Mari prin scoaterea Moldovei, Banatului si Crisanei de sub jugul franco-ungar  :angry:

 

The dream is real:

2s11xsm.png

 • Upvote 7
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...