Jump to content
♛MachineXtech♛

Cum sa faci GTA 5 sa arate si mai bine. The Pinnacle of V – World Enhancement Project

Recommended Posts

Fanii lui GTA 5 nu inceteaza sa munceasca pentru a face jocul sa arate atat de bine incat l-ai putea confunda cu realitatea, sau cel putin cu una din acele demonstratii tehnologice care niciodata nu se materializeaza sub forma de joc.

The Pinnacle of V – World Enhancement Project este un efort foarte ambitios care nu doar ca se foloseste de efecte de Reshade, SweetFX si ENB pentru a imbunatati grafica, dar adauga direct elemente noi, cu un detaliu mai bun, in joc. Admirati doar aceste imagini si clipul video de mai jos.

 

GtaPinacle01-1120x630.jpg

GtaPinacle04-1120x630.jpg

GtaPinacle07-1120x630.jpg

GtaPinacle02-1120x630.jpg

GtaPinacle05-1120x630.jpg

GtaPinacle08-1120x630.jpg

GtaPinacle03-1001x630.jpg

GtaPinacle06-1120x630.jpg

GtaPinacle09.jpg

Modificarea altereaza vremea, face apa sa para mai realistica, genereaza umbre mai profunde, amplifica efectele vantului, mareste distanta de vedere, imbunatateste reflexiile, adauga pana si iarba mai credibila.

 

Modificarea altereaza vremea, face apa sa para mai realistica, genereaza umbre mai profunde, amplifica efectele vantului, mareste distanta de vedere, imbunatateste reflexiile, adauga pana si iarba mai credibila.

Daca decideti sa instalati aceasta modificare, sper ca aveti un PC puternic, pentru ca texturile pe care le foloseste sunt de 4K pentru nori, apa, cer, plante, sange, foc, pana si pentru picaturile de ploaie.

Masinile sunt singurele care vor fi ceva mai economice, deoarece texturile pe care le folosesc au o rezolutie de numai 2K, dar tot cu mult peste ceea ce ati fi vazut in mod normal in GTA 5.

Puteti gasi modificarea The Pinnacle of V – World Enhancement Project pe pagina sa oficiala. Producatorul promite clar ca nu veti vedea cu mult peste 30 de cadre pe secunda chiar si pe sisteme performante, din moment ce arata foarte, foarte bine, iar optimizarea poate ca nu a fost tocmai prioritara.

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...