Jump to content

Recommended Posts

tQM6bAA.png

 

 

-O sa incerc sa fac un review cat mai la obiect, si sa fiu cat mai impartial, cu toate ca ador acest TD

-Si spre deosebire de altii nu o sa scriu parerile altor persoane si sa le traduc aici, este o recenzie proprie

 

-Acest TD se gaseste la Tier 8 in arborele Frantei, cercetarea lui costand 70.000 xp, iar achizitionarea lui 2,570,000 credite

-Ca si tun stock are celebrul DCA 45 de 90mm , a 2-a alegere fiind ultimul tun de pe predecesorul sau AC 46, astfel puteti sa faceti grind direct pentru ''bestia'' de 120mm.

 

-Ca tot am adus in duscutie tunul de 120mm, acesta are o penetrare de 257 (proiectil standard) si un damage in medie de 400 (de multe ori intra pana la 450). Incarca la 10 secunde in medie, oferindu-i un rate of fire de 6 trageri pe minut, destul incat sa faci masacru printre inamici. Este extrem de precis pentru un 120mm, avand o precizie de 0.3, dar din pacate un timp de ochire de aprox. 3 secunde, ceea ce nu este atat de deranjant, avand in vedere precizia.

 

-La capitorul mobilitate sta extrem de bine, motorul de 850 cp facandu-si treaba, tancul in sine ajungand la viteza potentiala de 50 km/h. Tot la acest capitol tin sa subliniez viteza de rotatie, care este pur si simplu wow...o sa postez o reluare in viitor in care un Comet a facut rush pe mine, si ne-reusind sa ajunga in spatele meu, cu toate ca eram in camp deschis...ca si idee, acest TD face 360 in aproximativ 5-6 secunde...

 

-Punctele de viata dupa mine sunt mai mult decat suficiente, 1000 fiind putin mai slab decat concurentii altor tari, dar acompenseaza la armura in comparatie cu celelalte.

 

-Si am lasat ce e mai important la urma...si anume armura...( da, stiu, toti o sa fiti ''ce-ai ma, tanc frantuzesc si armura buna in aceeasi propozitie?'') Ciudat, dar este extrem de buna, si nu exagerez cand zic ca poti lua ricoche' si de la unele tier 10, si nimic sub 8 nu te poate penetra fara gold. Pe hartie este de doar 150mm, dar avand in vedere inclinatia la care se prezinta, are la nivel paralel cu solul 220mm in ''platosa'' de jos, ajungand la 250mm in restul armurii frontale. Din pacate are 2 puncte slabe frontale, acestea fiind suportul pentru mitraliera (in stanga cum te uiti frontal) si cupola comandantului in dreapta. 

Acestea nu sunt atat de usor de tintit, mai ales daca adoptati metoda de ''wiggle'', inamicul va inceta din frustrare sa tinteasca aceste puncte, si va trage speculativ in restul de armura.

 

-Ca si camuflaj, este mult mai low profile ( mai aproape de nivelul solului), conferindu-i un camuflaj puternic, mai ales daca , combinati cu o plasa de camuflaj si skilluri la echipaj bazate pe camuflaj. Avand in vedere ca are view range de doar 370m, as recomanda orice fel de aparatura optica pentru a ii marii raza vizuala, fiind un sniper perfect in combinatie cu camuflajul bun, totusi eu de multe ori ma bazez pe armura si pe tunul excelent ca sa conduc atacuri, asa ca am optat pentru ''gun rammer'', ce ii scade viteza de reload si repair kit, acesta scazand viteza de repair.

 

-As recomanda ''automatic fire extinguisher'', desi costa 20.000 credite, merita, avand in vedere ca lateral si spate armura este de doar 40, astfel fiind expus la artilerie si la flancari, motorul fiind in special afectat de orice lovitura in partea din spate.

 

 

Acesta a fost un mic review, poate pe viitor daca imi permite timpul o sa fac review-uri video, pana atunci voi fi aici, incercand sa va impartasesc parerile mele, si sa ofer support unde e nevoie...

 

 

9L8K6yc.jpg

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Felicitari pentru review !

De curand am ajuns si eu la AC48 , am reusit sa-l fac full , pe cont standard cum joc eu ,a fost destul de greu datorita meciurilor in care daca nu faci macar 1.500 dmage ,iesi des pe minus la credite .. ! Ultimul tun sa stii ca nu e chiar extrem de precis cum ai spus tu , asta depinde si distanta de la care tintesti si trebuie facut full aim ca sa nimeresti ok ! Au fost multe cazuri in care ochind ca la carte ,sa trag in pamant sau pe langa tinta - aici fac o comparatie cu tunul de la RHM Borsig, JPanther2, pana si tunul de la ISU152, -tunuri care mi-au parut mult mai sigure si precise !! ,care sincer sunt mult mai bune decat al AC-ului care pe hartie sta  bine la date tehnice ! Ca idee am jucat cu primul tun si nu al 2-lea , pana am ajuns la tunul final , primul tun este chiar precis fata de ultimul tun dar face dmage de maxim 270 dar cu costuri mai mici ale munitiei .. etc !

Ca mobilitate e foarte ok ,poti sa te relochezi destul de repede si la partea cu bounce-uri primite ai dreptate aici , poti primi ricosee si de la tier 10 fara probleme ! Eu de exemplu am primit intr-un joc (m-am mirat si eu !) vreo 4 ricosee la rand numai de la tier 8 in sus ! 

Ce am sesizat eu fata de alte tier 8 , gen ISU152 ,RHM Borsig ,IS3 ,T28Prot ,T32 - pe acestea le mai joc des si sunt , culmea , profitabile sau cel putin se intretin singure pe meci !! .. in cazul unei victorii ,nivelul creditelor este vizibil mai mic decat al celor anterior enumerate in conditii similare de joc , adica in caz de victorie ,sa iesi in viata, sa faci damage aprozximativ la fel ,parca joci la handicap cu el ! Repet eu joc numai pe cont standard ,nu am bagat un leu in joc ,cu cont premium situatia sta altfel !

Oricum am jucat putine jocuri cu AC48 ,dar pe ansambul e ok si inca prea devreme ca sa-mi fac o parere finala despre TD-ul acesta .. daca ai si alte sfaturi/video/pareri o sa le urmaresc !!

Share this post


Link to post

Recomandare pentru jucatorii de td-uri frantuzesti, incepand de la amx ac 48.

 

Incercati sa jucati agresiv cu ele, sa nu stati sa campati, mai ales in battle tier 8 ( cand sunteti top tier ) pentru ca tancul are un avantaj foarte mare chiar si fata de heavy-urile de tier 8 si anume armura.

UFP-ul ( upper frontal plate ) este aproape invulnerabil la tunuri de tier 6-7-8, mai putin pentru td-uri de tier 8 iar weak spot-urile de pe hull sunt foarte greu de nimerit pentru jucatori incepatori.

 

Tancul este perfect pentru joc agresiv, in spatele liniei de heavy-uri, dar aproape de zona de bataie, tocmai pentru faptul ca are rate of fire bun, dpm bun si poate inghitii bucati luate frontal fara probleme. Singurul secret este sa nu stai pe loc pentru ca armura laterala si cea de pe partea superioara a tancului sunt carton si bucatile luate de la artilerie dor ca dracu ( chiar si splash ).

 

Ca incheiere linia de td-uri frantuzesti, nu este o linie de snipe, daca iti formezi obiceiul de a sta la snipe cu ele, o sa ajungi la foch 155 si o sa traiesti un soc ( tun putin precis, reload foarte lung, gun handling greoi, plus 3 boabe de autoloader care daca nu sunt trase macar doua unu dupa altul ca sa merite sa incarci 50 de secunde, nu merita osteneala ).

 

Cel mai important lucru nu este sa dai 1500 dmg pe joc dintr-un boschet din spatele steagului, este sa fii acolo unde trebuie cand se decide jocul. Parerea mea este ca in momentul in care joci agresiv cu el, si inveti sa iti calculezi pozitia in care trebuie sa fii, atunci o sa vina si satisfactia si silver-ul.

 

Singurul tun care trebuie luat in calcul este cel de 120 de mm iar ca recomandari pentru echipament vertical stabilizer ( daca merge ) + gun rammer + vent ( daca esti genul de jucator agresiv brawler ) sau optics pentru momentele in care ai nevoie de extra view range ( cand ramai fara spotter ). binoclu si plasa, din punctul meu de vedere nu merita pentru un asemenea tanc.

 

Ca si crew skill bec cu repairs primul set de skill-uri iar al doilea BIA, mai departe sunt utile skill-urile de gun handling pentru ca ala sufera mult la tancul de tier 10.

 

Sper ca va sunt de folos sfaturile si parerile mele.

Succesuri :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Am terminat si eu aceasta linie, mereu am preferat stilul agresiv cu ele, pur si simplu sunt altfel fata de celelalte TD-uri.

O recenzie foarte buna, topicul a fost setat ca pinned.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...