Jump to content
LupulCarpatin

Caut Clan

Recommended Posts

Salut,

Sunt incepator ,ex Seafghait, nick pe WoT - LupulCarpatin, joc de 3-4 zile am tier 5 cu rusii pe grele, vreau sa merg pe IS, joc pentru divertisment (chiar daca ma mai enervez), am incercat nemtii si americanii pina la 4 dar nu imi plac,  as dori daca nu va deranjez sa intru intr-un clan care foloseste ts3, chiar daca nu voi fi acceptat in clan ca am nivel mic macar sa ma acceptati in ts sa mai am cu cine vb sau sa mi se mai dea indicatii.... daca este important am peste 30 ani (asta pentru ca am vazut ca unii cereau virsta minima in joc).

Va multumesc.

Share this post


Link to post

Deocamdata, in Academia A-GET, nu ai alta obligatie decat sa fi pe ts3 atunci cand joci, mai ales cand se fac antrenamente, sau joci la plutoane ori Team Battle. Adresa de TS3 o sa o obtii in momentul in care intrii in clan.

Share this post


Link to post

Dai AICI si ar trebui sa-ti apara "Apply to clan". Daca nu, o sa vorbesc diseara cu cei din Academie care pot da invite, si o sa primesti invitatia. Numele din joc banuiesc ca acesta este, LupulCarpatin. Intrarea intr-un clan in urma unei invitatii primite, respectiv aplicarea la un clan, se face de pe site-ul www.worldoftanks.eu Totul, la acest capitol, este bazat pe browser.

Share this post


Link to post

Cand va fi online cineva din cei care au drept de a aproba cererea, din A-GET, atunci o sa accepte aplicatia ta. Pana atunci, poti sa-ti faci cont pe forumul nostru AICI unde o sa gasesti si informatiile despre ts3 si tot ce tine de clanul nostru.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...