Members Oancea Nicolae Posted March 25, 2016 Members Report Share Posted March 25, 2016 buna ziua am o problema nu pot achizitiona alt tank am avut experienta necesara si bani am destui cand doresc sa cumpar si imi intra fereastra aleg cu cat la suta sa aiba calificarea echipasjul si jos nu mai imi apare butonul de achitie stie cineva de ce oare? Link to post
Community Contributor S80iulian Posted March 25, 2016 Community Contributor Report Share Posted March 25, 2016 Bun si eu am aceeasi problema , cand dau sa-l cumpar imi apare fereastra cu tot ce e pe ea mai putin butonul " cumpara". Am vazut ca au facut un mic up-date, sa fie de la asta? Si inca ceva , care aveti habar , aveam su100m1 si imi trebuiau 92000xp ptr su 101 , acum era doar 91000. Sau ma insel eu? Link to post
Members Oancea Nicolae Posted March 25, 2016 Author Members Report Share Posted March 25, 2016 pai si eu azi am facut un mic update azi si de atunci nu merge Link to post
Content Creator halfdead Posted March 25, 2016 Content Creator Report Share Posted March 25, 2016 (edited) posibil sa fie de la updatu de azi confirm si eu faptul ca butonul de buy a disparut Edited March 25, 2016 by halfdead Link to post
Community Contributor S80iulian Posted March 25, 2016 Community Contributor Report Share Posted March 25, 2016 Intrati in joc in " mod siguranta" adica fara moduri si merge. Link to post
Moderator Awa Posted March 25, 2016 Moderator Report Share Posted March 25, 2016 Greetings Commanders! We are getting several reports about some of you not being able to purchase tanks in game. Please note that this issue is mostly linked to non-updated mods, if you are experiencing this issue please try again after removing all the mods you have in the game folder. Thank you for your attention. Your WG Support Team. Link to post
Content Creator Mace Windu Posted March 25, 2016 Content Creator Report Share Posted March 25, 2016 aceasta problema este de la moduri cu siguranta Link to post
Membru Activ Cosarca Adrian Posted March 25, 2016 Membru Activ Report Share Posted March 25, 2016 Greetings Commanders! We are getting several reports about some of you not being able to purchase tanks in game. Please note that this issue is mostly linked to non-updated mods, if you are experiencing this issue please try again after removing all the mods you have in the game folder. Thank you for your attention. Your WG Support Team. mesajul asta lam primit azi!! Link to post
Community Contributor S80iulian Posted March 25, 2016 Community Contributor Report Share Posted March 25, 2016 aceasta problema este de la moduri cu sigurantada chiar si omc face figuri. Am intrat in joc in mod siguranta cu toate modurile dezactivate si am putut sa cumpar tanc Link to post
Content Creator halfdead Posted March 26, 2016 Content Creator Report Share Posted March 26, 2016 (edited) taci ma cu warpecku tau : SHOUT : e de la XVM updatati modurile si o sa mearga la aslain merge, am facut eu azinoapte update Edited March 26, 2016 by halfdead Link to post
Membru Activ _xXx_ Posted March 27, 2016 Membru Activ Report Share Posted March 27, 2016 (edited) E de la moduri....iesi din joc scoate directorul cu moduri pe desktop,deschide jocul fara moduri,cumpara tancul si la sfarsit iti poti baga modurile inapoi. Edited March 27, 2016 by Gheorghita Silaghi Link to post
Super Moderator Catalin. Posted March 28, 2016 Super Moderator Report Share Posted March 28, 2016 SAU VA FACETI UN UPDATE LA XVM ( dupa ce scoateti modurile ilegale) SI VA MERGEEEEEEE ! 1 Link to post
chevy_x Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 (edited) Problema este de la modul tundra facut de gox, eliminati modul si va merge. Daca vreti neaparat sa folositi tundra, folositi-l pe asta de aici : http://wotgamer.com/the-tundra-world-of-tanks/ Cu asta in locul celuilalt, puteti accepta si invitatiile in pluton ( sau trimite invitatii). Edited March 31, 2016 by chevy_x Link to post