Jump to content
JohnnyDay

VAND GOLD !!!

Recommended Posts

Salutare! 

Pt cei interesati am gold de vanzare 12.000 gold la pretul de 125 RON !!! sau 24.000 gold la 230 ron !!!

Detalii in privat !

 

 

exista doar doua metode prin care se poate vinde gold :

 

1. site-ul oficial al WG , acolo unde trebuie sa iti folosesti cardul ( asta daca este cardul tau si nu niste CC-uri ale altor persoane )

2. Sa fi intr-un clan foarte bun care produce foarte mult gold , accepti jucatorul care cumpara si ii livrezi cate 2500 gold pe zi ( limita maxima admisa de WG) pana la suma totala .

 

Ma indoiesc ca esti parte din punctul numarul 2 deoarece clanurile de top din Romania nu mai produc atit de muuult gold , iar daca esti in unul international , respectivii nu vor fi de acord cu astfel de tranzactii decat in cazul in care esti comandantul , lucru de care iarasi ma indoiesc !.

Probabil ca esti parte din punctul 1 folosind CC-uri furate, iar pentru ceva de genul asta ar trebui sa fi banat pe forumul asta .

 

Pana acum 6 luni mai era metoda cu JG8.8. adica vindeai bonus code cu JG si daca deja il aveai in garaj primeai 10k gold si doar de maxim 5 ori , dar acele coduri nu mai sunt valide .

 

Asa ca ori ne explici cum o faci ori unul din moderatori si admini ar trebui sa iti dea ban .

Share this post


Link to post

3. sunt coduri sms ;) si de ce sa stearga topicul ? nu vrei sa iti zic de unde le-am luat ? te cam roade curiozitatea. Simplu vrei gold da/nu. Eu iti arat ca pot vinde.

Nu am postat degeaba ca sa ma pot baga in seama...

 

Anuntul ramane valabil! mai am doar 100.000 ...

Edited by JohnnyDay

Share this post


Link to post

Topic inchis. 

Vanzarea de gold contravine regulilor WG. De asemenea, faci abuzul de bun-simtul colegilor care te-au atentionat frumos ca nu e posibil sa vinzi gold fara a frauda undeva si sa iesi in castig. 

 

Daca intr-adeva faci "fapte bune" astept o explicatie intr-un pm in care sa-mi spui cum vinzi tu gold..care e mecanismul folosit. Daca e ceva corect, redeschid topicul.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...