Jump to content
skyZZo

Recenzie video pentru patchul 9.0

Recommended Posts

excelent, îmi place recenzia. o singură obiecție am: la un moment dat ai pronunțat „armură patetică”. patetic în limba română nu înseamnă jalnic, înseamnă a fi plin de patos. baftă!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

acum o scurta recenzie scrisa la modul 9.0, dupa ce a fost lansat si am jucat pe el :

Pro : oleaca de grafica imbunatatita si modul " Historical Battles "

 

Contra:

-bug: ma arunca afara din joc in timpul luptei; au mai patit si alti membrii ai clanului meu, deci nu e un caz singular (fara moduri, clean install)

-bug : scadere masiva de fps pentru 1-3 secunde, dupa care isi revine ( in mod normal joc la medium-high setting cu 55-65 fps si am momente in care scade la 12-20 fps..un feel de freeze)

-bug : aruncarea afara din joc tinde sa se intample atunci cand joc cu hellcat sau una din artileriile engleze, in rest pare sa fie ok

-aseara jucam pe o harta cu PZ Sfl. V si stateam intr-un tufis (era pe modul ala de "apara-ti baza");inca din primul minut al meciului, un amx 12t la 20 metri de mine tipa dupa ajutor; ii spun sa plece sa spoteze, nu sa zbiere HELP, fara sa ma uit la el; restul echipei, imprastiati pe harta, la fel, ii umple frigiderul si il trimite la treaba; pe la jumatea meciului, dupa ce curatasem flancul meu cat de cat, imi fac timp si ma uit la amx-ul care in continuare era la 20 metri de mine si tipa dupa ajutor..era incastrat intr-o stanca din care ii iesea doar spatele turelei si teava tunului

 

Share this post


Link to post

Si eu am aceeasi problema la noul Patch , incepe lupta si eu stationez , apoi cand iti este lumea mai draga ramane tancul blocat in fata inamicului ! Sunt pe NA si ma gandeam sa trec pe EU dar se pare ca este la fel peste tot !

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...