Jump to content
chevy_x

Rhm Skorpion G

Recommended Posts

Scriu cele de mai jos ptr cei ce sunt tentati sa il cumpere dar nu stiu daca merita sau nu banii. Este un distrugator de tancuri premium de tier 8, disponibil in premium shop pana pe 01.09. 

 

 

f2mvd0.png

 

 

Link catre rewiev-ul facut de QuickyBaby: 

 

Ca si Rhm Borsig Waffentrager, este un td fara armura, cand iti iei un ding cu el vei fi la fel de fericit ca atunci cand castigi la loto. Rapid, fara bia ajungi undeva la 50km dar nu atat de manevrabil pe cat v-ati astepta ptr viteza asta, ca sa iei curbele cat mai strans trebuie sa incetinesti daca nu stapanesti bine virajele luate cu ajutorul tastei space. 

 

Timp de incarcare cu incarcator rapid si fara bia sau ratii, 10.98.

 

Personal, nu il joc asa cum nu joc nici rhm bw-ul din fundul hartii ci putin mai agresiv, mai in fata dar asta depinde si de harta. Ca si aport la cresterea wn8-ului, cred ca va fi util dar pe wotinfo desi am toate statisticile ptr el, la wn8 am zero. Pare a fi insa un bun money maker, dupa 24 lupte date cu el am un plus de aproximativ 1,1 mil pe cont, asta inseamna o medie de 46000 / lupta ( ultima lupta, 1999 damage, 4 kill-uri, 71955 gros income, 53669 net income ).  Ptr un rewiev complet, urmariti cel facut de QB, e postat mai sus.

 

Sper ca topicul va este de folos.

  • Upvote 4
Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...