Jump to content
Bombardier

[0.9.20.0] DeX Mod Project 0.9.20.0 build 7874 v4.6 – RO

Recommended Posts

[[0.9.20.0] DeX Mod Project 0.9.20.0 build 7874 v4.6 – RO  ACTUALIZAT 02.09.2017
 
 
 
dex-modproject

[0.9.20.0] DeX Mod Project 0.9.20.0 build 7874 v4.6 – RO

 

¿Esti plictisit de a juca World of Tanks cu setarile de baza? ¿Nu poti sa avansezi mai repede la fel ca si prietenii tai? În proiectul nostru am creat o modificare de XVM, adaptand-se la uzuarii pentru a disfruta de o mai buna forma de joc. Am integrat o sectiune de MODs personalizabili in trei limbi (Spaniola, Engleza si Româna), in acest fel poti sa avansezi mult mai repede si sa ai parte de un joc mult mai placut.

Versiunea actuala de “Pack”:

 

 • Limba XVM: Internationala.
 • Limba instalatorului: Spaniola, Engleza si Româna. 
 • Rumano English Castellano
 • DeX-Mod-Pack-Setup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DeX Mod Project 0.9.20.0 build 7874 v4.6.rar

Edited by Bombardier
Actualizare ModPack DEX 9.20
 • Upvote 1

Share this post


Link to post

Şi chiar garantează progresul în joc mod-ul acesta?

Chiar te face mai bun, te atenţionează când sa te muţi pe hartă, te învaţă strategii de echipă, tactici de învăluire, îţi piuie în difuzoare când nu priveşti mai mult de 10 secunde minimap-ul din joc şi te trezeşti cu inamicul pe lângă tine?

Sau este doar o altă formă de a îţi face reclamă la mod-ul prezentat mai sus?

P.S Fără mod-uri chiar nu se poate juca? :)

P.P.S Baftă şi la cât mai multe descărcări... 

Share this post


Link to post

Bine inteles ca se poate juca si fara "Moduri" dar nu este aceasi treaba sa joci cu sau fara moduri, aici nu ma refer la jucatori experimentati .... acest mod il va ajuta pe acel care acum intra pe WoT  totul este "LEGAL"(fara aimmboot, lasere, etc.).  Bine inteles ca pentru un jucator experimentat cu sau fara mod e tot una, dar pt. o persoana care acum intra pe joc sau are lupte putine acest mod eu zic ca-l va ajuta destul de mult...... prin simplu fapt ca are XVM deja il ajuta, si nu se arunca in lupta de capul lui (sau nu ar trebui sa o faca:lol:)....in functie de culori se poate orienta daca inamicul e de acelasi calibru cu el sau nu, are un extra de zoom fata de setarea baza wot, poate sa aleaga intre o tinta sau alta ....etc.

 

PS: Acesta este un ModPack nu un BOOTPACK ( joaca el en locul tau)..........Deci nu o sa fi un jucator UNIKUM pt. simplu fapt ca l-ai instalat :D ...dar DA te ajuta sa fi mai bun decat esty.

Share this post


Link to post

Nici un mod nu ii este util unul incepator, este o afirmatie gresita cu scopul de a ii induce pe acestia in eroare. Atata timp cat iti lipseste experianta si nu cunosti anumite notiuni, nici un mod nu te ajuta in nici un fel. Xwm-ul iti spune daca afli, ca pe masura ce culorile de schimba spre mov, jucatorul ala este mai bun. In rest, nu exista moduri care sa iti spuna cum sa inclini tancul, cum sa stai safe sau cum sa nu te arunci cu capul inainte, la ce iti folosesc skill-urile pe echipaj si la ce iti foloseste al 6 lea simt, ce skill-uri sa pui pe echipaj sau ce echipamente sa pui pe tanc.

 

 

Share this post


Link to post

Oricum este binevenit...pentru simplu fapt ca este o optiune, si fiecare isi asuma optiunile de joc, chiar numai ca probeaza din curiozitate.

 • Upvote 4

Share this post


Link to post
La 30.10.2016 la 6:55, Bombardier a spus:

Am integrat o sectiune de MODs personalizabili in trei limbi (Spaniola, Engleza si Româna), in acest fel poti sa avansezi mult mai repede

Imi ofera CP gratis sau unde ma ajuta sa avansez mai repede?

Share this post


Link to post
La 8/12/2016 la 8:45, Patria_Hotilor a spus:

Imi ofera CP gratis sau unde ma ajuta sa avansez mai repede?

Daca pe tine nu te ajuta aceste imbunatatiri ....ma tot gandes ce cautai in partea asta din forum:ph34r:.... Defapt ce cautai?...  este adevarat ca ma si intreb pe mine insu-mi voi aveti 16 ani? Intrati doar cu scopu de a baga bete in roate ? sau care e scopul vostru ?

Am gasit si eu acest MOD tradus printre care si in Romana, nu sunt eu cel care i-l face, nu castig absolut nimic prin faptul ca incerc sa-l tin actualizat aici pe frum, am facut "copy-paste" la ce au ei pe pagina lor oficiala si m-am gandit ca lumea nu-l cunoaste... Daca asa de tare va deranjaza  i-mi comunicati si nu-l mai tin actualizat si fiecare cu aia a masi ca la noi cam asa este ..... Vrei sa faci un bine si sare lumea in capul tau....

Share this post


Link to post

Ai aberat cu talent, mult, prost si fara rost!...si tot nu mi-ai raspuns la intrebare.

Cum ma ajuta sa avansez mai repede?...asa dupa umila ta opinie

Share this post


Link to post
La 08.12.2016 la 18:18, sorino a spus:

o idiotenie de joc pierdere de timp 

 

Uninstal prietene, nu te obliga nimeni sa joci

Share this post


Link to post
Acum 6 ore, Patria_Hotilor a spus:

Ai aberat cu talent, mult, prost si fara rost!...si tot nu mi-ai raspuns la intrebare.

Cum ma ajuta sa avansez mai repede?...asa dupa umila ta opinie

Vad ca insisti cu aceasta chestie...Eu te intereb... Ce cauti Tu defapt intrand in aceasta pare din acest FORUM? "Moduri Worl of Tanks" 

prima data intreaba-te pe tine ce sunt defapt aceste Mod-uri, dupa aia hai si fa parodie. (nu stiu dece, nu te urmaresc (postarile) dar am impresia ca cel putin aici ai intrat daor ca sa bagi bete in roate "parerea mea personala" si de obicei incerc sa evit aceste confruntari dar dat fiind faptul ca esti al 2-lea care se confrunta cu acelas text tradus de cei din DEXMOD ......

Si ca sa vezi ca sunt dragut am sa incerc sa-ti fac tie si celor care nu sunt familiarizati o definitie la aceste Mod-uri.

In lumea jocurilor video, un mod (din engleza(make modifications to; modify.) In Romana este o “conversiune” ofera  noi posibilitati de ambient, setari, personaje, dialoguri, obiecte, etc.  Practic, toate jocurile video moderne incorporeaza instrumente și manuale pentru a da posibilitate jucatorilor de a modifica jocul astfel in cat jocul sa se potrivieasca  cu player-ul.

Cu toate ca nu cu mult timp in urma comunitatile de Modders (modders) nu au fost oficiale și au fost compuse dintr-un numar mic de participanti, in momentul de fata companiile au interesul in a avea si dezvolta aceasta comunitate de Modders  care nu numai ca joca ci si creaza aceste continuturi “ne oficiale” pentru a prelungi viata  jocurilor in multe cazuri.  In momentul de fata se vede clar ca, companiile pun la dispozitia comunitatii de modders  setarile ,tutoriale si suportul necesar pentru ca, cei ce urmaresc acest lucru, sa-se implice si sa aplice aceste setari mai mult in jocuri.

Conversiune Totala

O conversiune totala este un MOD ce schimba complet jocul. Multe jocuri permit jucatorilor sa modifice obiectele, misiunile, personajele, sunetele, textura(aparenta) printre alte lucruri. Acest lucru implica folosirea jocului orginal ca si baza si crearea altui joc complet nou. Un exemplu Counter-Strike, conversiune toala Half-Life  sau  Third Age: Total War conversiune totala de Medieval 2: Total War, pentru al ambienta in Stapanul  Inelelor.

Raspunzand la intrebarea Ta si raspunzand la nivel personal pe mine ma ajuta  faptul ca pot sa fac un x 35 la zoom, faptul ca pot sa dau in spate acest zoom cu de ex. 200m, faptul ca pot sa pun artileria intr-o viziune orizontala (nu perpendiculara cu tancul inamic) Battel Asistent mod care in momentul de fata este recunoscut ca mod legal, ma ajuta faptul ca pot sa aleg un sunet mai pronuntat si un semnal mult mai mare la al sase-lea simt, i-mi place si ma ajuta ca am un control al luptelor , bani castigati, bani pierduti pe care i-am facut in decursul zilei, multe moduri mai nou s-au aplicat in joc si inainte nu erau cum ar fi caruselul pe 2 linii in garaj, marcajul cu semicercuri sau liniile de unghi pe mini-harta etc. Deci sunt o multime de imbuntatiri pe care intr-un fel sau altul te ajuta sa avansezi fata de cei care nu le au.

De ce i-l recomand?  Poi e simplu e unu dintre putinele care e tradus in Romana e super complet (cate gusturi atatea culori), toate mod-urile care sunt in acest DeXMoD PACK sunt legale.

 • Upvote 2

Share this post


Link to post

Foarte bun modul are tot ce iti trebuie si este si legal , il recomand mai ales incepatorilor , buna treaba nu lua in seama vb rele ai facut treaba buna sper sa ii faci up de fiecare data . Va doresc sarbatori fericite.

Share this post


Link to post
On 2/3/2017 at 10:06 PM, calinutzz said:

skinul cu locurile unde este munitia si si motorul..etc.este ilegal.si acest mod contine acest skin

 

Acel skin ajuta foarte mult incepatorii, poate sa ramana.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post

Multumesc pentru "reputatii":) 

stai linistit ca daca unu din cati suntem, descarca modul am sa-l continui sa-l actualizez cu toate ca tu i-mi dai un -1 la toate actualizarile sau postarile....

 • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...