Jump to content
holyoldman

VK 36 01 (H)

Recommended Posts

  • Community Contributor

Cel mai prost heavy pe care l-am gasit in joc pana acum. Armura zero. Penetrare zero. Raza vizuala zero. MM-ul depinde cred si de jucator(parere personala). 1 din 10 cu tier egal, adica 6. Restul cu tier 8. Nici macar cu un 7... Expresia ""gun meat""este cea mai reala cand joci cu un astfel de... partz. Primesti reprosuri ca esti heavy si n-ai facut nimic. Este chiar hilara situatia cand vine de la un IS3... Tancul este o cutie patrata dificil de angulat si chiar si asa te pufneste rasul cand te intzeapa un tier 8 cu gold ammo. Premergatorul Tigerului clasic este pus acolo sa intregeasca ramura. Noobii il joaca... jucatorii pro sunt sigur ca il sar cu free exp. si nu-i condamn deloc. Vedeti aici  si aici    sau unde vreti voi... Doar parere personala. Singurul meci de tier egal(din 12),  jucat ca sniper si foarte la adapost... il vedeti in poza. Acesta nu este un review... este un soi de avertisment... :)

shot_234.jpg

Link to post
  • Community Contributor

La inceput 2011-2012 era chiar un tanc fain. Mi-a placut mult cand l-am jucat. Tunul era bun, angled armura era chiar faina. Nu imi mai aduc aminte acum statistici si cifre, dar la vremea respectiva mi-a placut mult. Stiu ca am mai incercat sa il joc odata si l-am vandut dupa cateva partide.

Link to post
  • Content Creator

Salut

Vorbim aici de un tanc care a fost preferatul meu in 2012 - 2013. Era atunci un tanc medium. Poate cel mai bun tanc mediu de la nivelul sau, tunul Konisch facea  ravagii, armura isi facea traba cu brio, mobilitate foarte buna. primul tanc in care am reusit 7 killuri intr-un eci, primul meu tanc mediu cercetat, iar pe vremea aia havbar n-aveam de mecanica joculu, de hull-down, de inclinarea armurii etc.... dar deh, asta a fost odata candva... demult.. Dupa ce l-au facut heaavie - l-au stricat de tot, si-au batut joc de el. practice e alt tanc, doar numele a ramas. Heavie doar pe hartie, nu isi poate indeplini rolul de heavie..

 

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...