Jump to content
2good4WoT

ILEGAL MODS FAKE STORY

Recommended Posts

  • Membru Activ

SALUT TUTUROR

Crede-ti ca cei ce folosesc moduri ilegale devin jucatori extraordinari si cu rating fenomenal....nimic mai fals.

Vorbeam cu un cunoscut, WN8 fenomenal, visiniu, unicum..dar in realitate, sa zicem jucator mediu, si imi explica cum se face, si el stie tot de la alt unicum....JMECHERIA se cheam BOOST WN8, daca sunteti curiosi cum se face si bineanteles daca va permiteti, vede-ti aici:  numai vedeti aici !!!

S-a intanplat ca era foarte nervos, motivul, un Light de VII, pe romaneste spus, la facut varza pe el cu marele lui tanc de tire X....normal, ia-m amintit cum a devenit el unicum, raspunsul a fost transant: "NU CONTEAZA, EU CAND JOC, SUNT CORECT NU FOLOSESC MODURI"...spunând ca nu joaca cu moduri, ce sa cred, a devenit automat un "SFANT", deci cel cu Light-ul nu avea nici un drept sa-l faca zdrente pe el mare unicum???

De ras: Hotul striga Hotul

Intrebare: din toti jucatori de pe server care striga inpotriva ilegalelor, si spun ca joca "cinstit" fara moduri....oare cati sunt ONESTI ???

Constat ca DROGUL WN8 si dependenta de el a unui numar exorbitant de mare din jucatori, face mai multe victime decat HEROINA si COCAINA .      NEW DRUGS ...    WN8 EXTASY

 

EDIT BY BELLEAUA : AM RUGAMINTEA LA TINE CA SA NUMAI PUI TOPICURI EXTERNE AICI DEOARECE AVEM JUCATORI INCEPATORI CARE CER UN SFAT CUM SA ITI CREASCA WN8 SI CEEA CE AM VAZUT ACOLO NU PREA MI SE PARE OK 100 % ! NU DE ALTA DA TOT NOI SUNTEM TRASI LA RASPUNDERE DACA EI PATESC CEVA PE ACOLO ! DATA URMATOAREA NUMAI FOLOSI LINK-URI EXTERNE PE SCURT . LASA RECLAMA DEOPARTE :) !  ACEL LINK A FOST STERS DE MINE 

Era doar proba ca totul este real...altfel daca nu probezi ceea ce spui...este alta barfa, si atat.

boost_WN8.jpg%20

 

Edited by 2good4WoT
Link to post
  • Community Contributor

Asta e....... :))))))))) What the.....

Nu cred ca sunt suficiente puncte de suspensie. Eu unul nu as avea incredere sa dau contul nimanui sa joace pe el. Nu stiu de ce, dar probabil sunt eu mai prost din fire.

Link to post
  • Membru Activ
Acum 5 minute, Legionnaires a spus:

Asta e....... :))))))))) What the.....

Nu cred ca sunt suficiente puncte de suspensie. Eu unul nu as avea incredere sa dau contul nimanui sa joace pe el. Nu stiu de ce, dar probabil sunt eu mai prost din fire.

VREI SA DEVI UNICUM ... FA-O   :SHOUT:

... din cate am inteles, de la ci ce folosesc site-ul sunt extrem de seriosi...si nici nu iti imaginezi cati jucatori folosesc acest site ... realitatea dura.

Link to post
  • Community Contributor

Daca nu sunt unicorn pe muschii mei ce sens are. Ma pacalesc pe mine insumi. Nope, nu ma tenteaza deloc. Din punctul meu de vedere, esti mov pentru ca esti bun in draci. Nu pentru ca joaca alti movuleti pe contul tau. Pe de alta parte, inteleg. Atata timp cat clanurile au cerinte de WN8 cu tendinta spre infinit, exista o piata si pentru o astfel de afacere.

Eu ma uit la mine, WN8-ul meu se duce la dracu pentru ca nu am mai jucat de doi ani, iar acum pur si simplu totul este relativ nou. Nu mai stiu unde sa ma duc cu light-ul pe multe harti, sau pur si simplu nu ma mai duce mintea. Nici nu mai joc in plutoane pentru ca nu mai sunt in nici un clan. Cred ca in ultima saptamana am avut WN8 de 700 si ceva (m-am uitat o singura data si apoi am zis ca nu are sens sa ma mai uit) iar pana atunci am avut WN8-ul mediu de 1460 si ceva  parca. Dar nu, nu m-as duce sa dau contul unora, sa imi umfle artificial WN8-ul, iar eu sa ma fac de ras in lupte mai rau decat ma fac acum :)))).

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...