Content Creator Ciombelete Posted January 17, 2017 Content Creator Report Share Posted January 17, 2017 Salut! Nick - Ciombelete Nick alternativ (deh, din motive diverse mai joc cu fii-miu cu T1-T5 ) "Sulaverde" Nume- Gabi Varsta > 40 Locatia > Arad Jocuri : In trecut - Atlantica OnLine, actual WOT / WOWP , War Thunder (avioane) Pasiuni - Pescuit la Feeder . Din Martie pana la sfarsit de Octombrie mi-s ocupat cu platicile si mrenele pe Cris si de pe Dunare la fratii nostril unguri ca la ei nu se braconeaza, deci nu va stresez pe forum si nici in WOT Link to post
Community Contributor holyoldman Posted January 17, 2017 Community Contributor Report Share Posted January 17, 2017 Bine ai venit! Pescar de-al meu poate mai invat ceva. Link to post
Moderator BBeleaua Posted January 19, 2017 Moderator Report Share Posted January 19, 2017 Bine ai venit aici . Link to post
Community Contributor S80iulian Posted January 19, 2017 Community Contributor Report Share Posted January 19, 2017 La 17.01.2017 la 15:56, Ciombelete a spus: Salut! Nick - Ciombelete Nick alternativ (deh, din motive diverse mai joc cu fii-miu cu T1-T5 ) "Sulaverde" Nume- Gabi Varsta > 40 Locatia > Arad Jocuri : In trecut - Atlantica OnLine, actual WOT / WOWP , War Thunder (avioane) Pasiuni - Pescuit la Feeder . Din Martie pana la sfarsit de Octombrie mi-s ocupat cu platicile si mrenele pe Cris si de pe Dunare la fratii nostril unguri ca la ei nu se braconeaza, deci nu va stresez pe forum si nici in WOT Atunci bine ai venit si bafta la pescuit. Link to post