Jump to content
Sign in to follow this  
RARES

IS-3 (VIII, Heavy, URSS) bijuteria din garaj

Recommended Posts

Poate că putini sunt cei care îşi permit să deţină (rând pe rând) TOATE tancurile din WoT, dar aş putea spune că în acest joc sunt, totuşi, câteva tancuri pe care orice jucător ar trebui să le aibă în garaj! Unul dintre acestea este tancul greu sovietic de tier VIII, IS-3!

is3.jpg

Pe la începuturile mele în WoT, când luptam pe la tier 3-4-5 cu tancurile standard, mi-am cumpărat un premium de tier 8 (Panther 8,8) ca să pot juca în lupte de echipă. Ei bine, acolo şi atunci am văzut cum toată lumea te întreabă „ai IS-3?”. În luptele de echipă (de tier VIII), poţi să intri şi cu O-Ho, cu Tiger II, cu TD-uri, cu orice altceva, mereu vei fi întrebat: „da’ IS-3 nu ai?”

De ce atitudinea asta? Pur şi simplu pentru că IS-3 este un tanc excepţional în acest joc (pentru tier 8)! Foarte bine blindat (turelă 249/172/100 mm, corp 110/90/60 mm), cu „forme” care deviază mereu proiectilele inamice, tun perfect, BL-9 (122 mm), care penetrează cu muniţie normală 225 mm şi dă damage mediu de 390/lovitură, uşor de manevrat, IS-3 este întotdeauna un pericol pe câmpul de luptă chiar şi în bătălii de tier 10!

Plăcerea de a juca în WoT cu acest tanc rămâne chiar şi după ce l-ai cumpărat pe următorul (T-10, de tier IX). Dacă eşti un jucător adevărat de WoT te vei întoarce mereu la IS-3!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...