Jump to content
Sign in to follow this  
RARES

T-10 (IX, Heavy, URSS) rege pe câmpul de luptă

Recommended Posts

Pentru prima oară, am descărcat şi eu Test Server-ul! Voiam, în primul rând, să verific tancul de zece, IS-7. Pentru că e primul tier 10 spre care mă îndrept luptând acum cu tierul 9, T-10… Şi voiam să văd, vorba aia, dacă „merită”! Şi da, merită!

shot_041.jpg

 

Jucând puţin pe Test Server IS-7 mi-a venit aşa o poftă de el că m-am şi întors „nervos” la T-10 să mai adun ceva experienţă! Dar eu am încă drum lung de parcurs cu nouă-le meu, întrucât nu am reuşit încă nici să-l upgradez complet, darămite să adun experienţa şi banii necesari pentru a cumpăra IS-7!

shot_040.jpg

Pe T-10 am reuşit, însă, să pun componentele cele mai importante. A doua turelă, cea care vine cu un blindaj superior, de 250 mm în faţă, 201 pe lateral şi 90 în spate. Şi care îmi deschide o rază vizuală de 400 m. Apoi, ultimul tun, M62-T2, de 122 mm, tun de tier 10, care va fi valabil ulterior şi pe tancurile IS-4 şi ST-I. Penetrează 258 cu proiectil perforant (440 damage/lovitură) şi 340 cu HEAT. Încarcă la 11,8 secunde, ceea ce duce la o medie de 2.239 damage/minut. Am instalat şi radioul de tier 10, R-113, care îmi dă semnal la peste 700 m distanţă. Mai am de muncit pentru suspensii şi motor, în total vreo 50.000 experienţă, din care am adunată aproape jumătate… Deci, cum spuneam, încă mult de lucru!

shot_039.jpg

Lupta pe care v-o prezint azi m-a pus top tier! Singurul de IX în echipă, restul de 8 şi 7. Asta mă face să mă simt un pic ciudat, dar şi bine! J E o ocazie să exploatez la maxim potenţialul de luptă al excelentului T-10, un tanc greu sovietic de tier 9, dar de nota 10! Inamicii au şi ei doar un Tier 9 în echipă, o Skoda T 50.

shot_001-2.jpg

 

Harta Redshire…

Pe harta asta confruntarea greilor se face, evident, la E0-F0. Într-acolo mă voi îndrepta şi eu la început

shot_002-2.jpg

Mai mulţi colegi cu tancuri grele se îndreaptă în aceiaşi direcţie… Arătăm ca o armată invadatoare

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...