Jump to content
SCristian03

Nu gasesc o femeie!

Recommended Posts

Salut!

Am terminat Lt- 15 pentru Stug, si nu am dat "claim reward". Am inchis ferestra. Mi- a dat Stug- ul, dar nu gasesc femeia! Aveti idee unde o pot gasii? Stiam ca daca intru pe misiune, imi apare iar obtiunea cu "claim reward", dar nu- mi mai apare! Poate sa fie din cauza ca nu am terminat toate misiunile cu glorie? 

Share this post


Link to post
Acum 3 ore, Belleaua a spus:

@skyro68 de ce o intelegi altfel ? omu e incepator ajuta si tu ...:) nu e frumos ce faci . 

Off topic-La 20563 batalii nu as zice...:) rămân la varianta cu anunțul :)...

On topic        1.Caută  în garaj și selectează echipaj care are la specializare : transmisionist,tunar,șofer,servant,mătura,cratița,etc sau și poate apare și ,,femeia"...mult dorită :)  2.Nu uita sa selecționezi de asemenea și tara....(un pont...umblă zvonul că filipinezele ar fi foarte hot, ajuta la skill-ul propriu dacă mai dai rateuri) dar merg și rusoaicele, franțuzoaicele , etc, selectează ,,în cazarma"  și vezi ce este disponibil ...BAFTA !

Edited by skyro68
  • Upvote 2

Share this post


Link to post

Pentru problema din titlul topicului poti incerca pe site-urile de matrimoniale , pt o membra a echipajului cauta in cazarma , ( o fi la baie). Oricum pt 5 membre de echipaj femei iti trebuie ca ultimele mis la toate tipurile de vehicule sa fie facute , altfel daca ai luat stugul cu 4 mis cu onoruri atunci ai doar 4 "boaite"

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Din pacate vreau sa sti ca problema este generalizata . Si eu am patit cam acelasi lucru dar nu cu una ci cu vo 6 .

Prima, o rusoaica blonda cu ochii albastrii a reusit sa fuga cu un tirist. A adus-o ala inapoi dupa vo 2 zile ca cica ii bause toate bonurile de masa .

Cu chinezoaica a fost mai nasol , tuta a cerut azil in Europa , sa vezi scandal cu frantuzoaica si englezoaica . Stateau baietii pe marginea tancurilor si urlau CAT FIGHT!!!!.

Cu americancele in schimb a fost crut. ale draq si-au facut sindicat si mi-au transmis ca cica nu muncesc mai mult de 40 de ore pe saptamana . Acum nu ma deranja chestia asta in mod express dar au inceput pularaii sa se revolte ca cica e discriminare . Cumva acum si masculii au sindicat , sunt condusi de unu Hoffa . De cand cu sindicatu` asta mi-a crescut consumul de la 80% la 140% la tancuri , ca cica lasa motoru la relanti sa se incalzeasca ...eu cred ca fura daca ma intrebi pe mine .

De englezoaica ce sa mai zic ... deja nu prea mai intra in cromwell .

Frantuzoica  are program de la 9 la 5 ...ea apare pe la 11 ca cica a prins aglomeratie , la 12 intra in pauza de masa 2 ore si pe la 4 pleaca acasa ca sa nu prinda aglomeratie ...

 

Asa ca ce sa fic Cristi ..mai bine las-o plecata ca de nu o sa regreti ...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Numa' sa nu vina dreacu bortoasa sau cu vreo boala venerica, ca de altfel nu iti face griji, apa spala tot si ce nu stii nu iti poate face rau. Sa ne zici si noua cand apare.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

V-ati pregatit, va faceti upgrade la frigidere? La cata carne va baga omul acum, cred ca va trebuiesc din alea cu 2 usi + cate o lada frigorifica :):)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Nu-i bai o facem repede pe jar ,ca tot e 1 Mai "muncitoresc". La ce titlu a pus topicului... oricum a primit si raspunsuri la obiect.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...