Jump to content
Gamezcdr

Clanul [HEELL] va invita sa ...

Recommended Posts

  • Membru Activ

...intrati intr-o comunitate de jucatori care cred ca inainte de toate WOT este un joc care ar trebui sa ne relaxeze si sa nu dezbine. Clanul este nou, creat de catre un nucleu de jucatori plecati dintr-un alt clan in care patimile au atins un nivel exagerat. Jucam plutoane, fort, advance si evident Clan Wars, tier 6, 8 si mai rar 10. Nu urlam unul la altul, nu ne facem reprosuri daca a mers ceva rau, suntem aici sa invatam !
Adresa clan: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500150425/

Numar jucatori 30 august 2017: 86 in crestere continua

Persoane de contact: subsemnatul  (_Bolt) 

Program de comunicare: evident TS, este obligatoriu sa fiti pe TS daca vreti sa jucati in echipa altfel nu aveti cum sa ascultati strategia, nu este necesar microfon.

Nu avem cerinte stricte de WN8, credem ca WN8 este doar o cifra care poate creste daca exista ambitie, cerem in schimb minim 1 tanc de tier 8 cu care se poate juca in CW de ex IS3, sau unul din ultimele premium-uri gen Liberte, 252U, Defender...etc

Singurele reguli: respect intre jucatori chiar daca se mai greseste, se asculta strategia pe harta, se intra pe TS daca vrei sa joci in echipa.

Update: am reușit să ajungem la 85 de jucători, pretențiile noastre au crescut și ele, căutăm jucători cu PR peste 5.000 și Tier X ptr advance. 6 zile pe săptămână jucăm advance cu rezerve activate.

 

 

Edited by Gamezcdr
Update cerințe recrutare
Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...