Jump to content
AgentSKILL

DONEZ cont legendar de colectionar cu stats bune, unui jucator activ si multa experienta la CW Tier X. Contul va ramane permanent noului utilizator, eu joc pe alt cont deja de 3 ani.

Recommended Posts

--- CE CAUT SI CE URMEAZA ---
Donez contul unei persoane de incredere care cunoaste foarte bine jocul, este activ si nu are un cont cu multe tancuri sau nu are rabdarea sa mai creasca linii de tancuri.
Fac o lista de potentiali mostenitori cu care urmeaza sa discutam, sa dam plutoane, sa imi demonstreze ca sunt capabil de acest cont chiar mai bine decat mine.
In final urmeaza o perioada de proba pana se stabilizeaza totul pentru a fi sigur ca ramane pe maini bune si de incredere.
Ma puteti contacta direct aici: https://www.fb.com/AgentSKILL

--- MOTIVUL DONARII ---
Am jucat in paralel timp de 3 ani pe 2 conturi separate si pe cel vechi nu am mai intrat de mult timp, asa ca am decis sa-l donez unui jucator care sa continue munca depusa atatia ani.
Investitia in cont Premium = 0, Convert XP = 0, toate tancurile au fost crescute de la 0 din lipsa de Free XP, mergand pe toate liniile in acelasi timp. Am jucat mai mereu pe PC-uri vechi mereu cu FPS putine, internet slab la colegiu, hoteluri, vacante.

--- CE CONTINE ---
Poti juca orice tanc iti doresti din Tech Tree, ai nevoie doar de credite. Este ca un fel de cont personal de pe "Test Server".
O colectie impresionanta si obtinuta cu greu, sloturi libere in garaj si cazarma exagerat de multe. Toate tancurile au echipaj si foarte pregatite pentru orice lupta de clan.
Se afla la ultimul set de misiuni pentru Obj. 260. Celelalte 3 tancuri rare sunt prezente in garaj full echipate.
Tancuri Premium castigate la campanii, evenimente si maratoane care nu se vor mai repeta. Tancuri rare care nu vor mai fi disponibile probabil niciodata.
Vopsea camouflaj (inclusiv premiu de la campanii), inscriptiuni, embleme rare si unice permanente pe toate tancurile rare, Premium, Tier X si pentru competitii.
Statistica Vehicles cuprinde tancuri de acum multi ani care au fost scoase sau schimbate.
O colectie de medalii vechi si rare, unele nici nu mai sunt disponibile deja de multe Patch-uri in urma.

--- CURIOZITATI: CONT LEGENDAR SI DE CE ---
Contul are un nume pozitiv cunoscut in Romania de catre veteranii acestui joc (cine nu-l cunoaste, sa se abtina de la hate inutil).
Contine 300 de Ace Tanker si medalia Senior Technical Engineer care este foarte rara si a fost obtinuta cu greu si multa rabdare.
Singurul cont de pe serverul EU care are sansa de a face Ace Tanker pe toate tancurile jucate, fara a fi investit bani in joc.
Spre diferenta di alti "Unicorni" mai celebri pe care ii stiti deja, de cand exista acest joc nu am intalnit pe cineva care sa fi ajuns la aceasta colectie fara a investi bani in joc.
Pe acea vreme inca nu existau statistici, XVM, Personal Rating. Totul se baza pe Win Rate crescut la Campaigns contra clanuri slabe (cei cu multe lupte si WR intre 65% - 75% asa l-au facut).
Multi din acea vreme au dat reroll la cont cand a aparut celebrul WN8 de camper si 0 joc de echipa.

--- PENTRU A-L OBTINE ---
GRATIS: Contul face parte din comunitatea Phantom Snipers si acolo va ramane. Nu modifici contul pentru a nu provoca daune. Este gata de lupta, doar apesi Battle. La Settings pui ce vrei pentru ca doar tu vei intra. Ce se intampla pe viitor la noile tancuri, este alegere personala.
PRET: Daca vrei sa-l faci al tau 100% si sa faci ce vrei cu el (adica pierd tot ce am construit), atunci calculezi cat te-ar costa in Premium, Gold pentru convert XP si cat timp ti-ar trebui sa cercetezi tot ce exista in Tech-Tree + tancurile rare + 300 de Ace Tanker + toate tancurile jucate pentru a le cerceta pe rand. Cred ca se ajunge la o suma ridicola, dar daca iti permiti sa cumperi atata timp si efort, las aceasta posibilitate.
MODALIATE DE PLATA: PayPal sau alte mijloace.

--- STATISTICA & AVANSAREA ---
WN8 creste lent, dar poate ajunge la albastru in aproximativ 10k lupte la nivel Unicum.

--- CUM ITI ASIGURI CONTUL DACA IL CUMPERI ---
In caz de cumparare: adresa de email inclusa (se poate schimba oricum cu adresa proprie de email dupa ce iti pui numarul tau de telefon). Cumparatorul o sa ramana anonim.

Please be aware that you are paying for the time I played the game THE ACCOUNT is totally free. You are NOT paying for any of the products or services offered to me by WARGAMING.NET

The free account you will receive comes with all security information you will need to continue playing. Those details will be passed only after payment is completed and founds are cleared.

All digital items are and will remain the intellectual property of WARGAMING.NET and are subject to WORLD OF TANKS  EULA.

By bidding on this item you are stating that you are in no way affiliated with or acting on behalf of WARGAMING.NET or any company or individual acting in the interests of WARGAMING.NET.

O mica parte din medalii.jpeg

Edited by AgentSKILL
  • Haha 1

Share this post


Link to post

Sunt interesat de aceasta, super oferta, nu am cine stie ce mare experienta si nici unicum nu sunt. as zice ca sunt normal. dar mi-ar place la nebunie sa am contul asta al tau. nume in wot Florin62. 

 

Share this post


Link to post

Doresc....daca se poate....am statusu distrus din cauza primelor 10k de lupte deoarece atunci nu stiam jocul si ce ineamna vn8. am reusi sa dublez statisticile dar e greu la 30k de lupte sa devin cum as vrea si sa o iau de la 0 e mult.....

Share this post


Link to post

Super tare ideea ta, o sa iti las in privat link cu statistica mea de noobalau... All for the best !!!

Share this post


Link to post
On 7/6/2017 at 3:31 PM, Eternity_95 said:

Prea avansat pentru lipsa de timp si este pacat sa nu-l foloseasca cineva care chiar are timp sa joace.

 

 

Edited by AgentSKILL

Share this post


Link to post

Cum adica il donezi dar tot tu ai control asupra lui,ori il dai de tot ca asta inseamna de fapt donatie,ori in loc de donatie specifici ca deocamdata il dai doar sa se joace pe el(ptr.cat timp nu stii).Daca dupa un an dupa ce omul mai face inca cateva tancuri pierde timp sau chiar cumpara unele premium pe el tu ti-l iei inapoi, ce face?

Daca imi iau un warn ptr.off topic nu e problema, dar mie anuntul imi suna cam ceva de genul:dau cuiva un cont sa joace pe el in conditiile puse de mine, eu am control la el, isi baga singur premium, tancuri etc, sta in clanul unde vreau eu, sa joace bine si cand am eu chef il iau inapoi daca nu ii ofer posibilitatea sa il cumpere.

A doua varianta il vand.Dar in mod sigur nu suna a donatie.

 

Edited by haua26
  • Haha 1
  • Upvote 3

Share this post


Link to post

Treaba sta foarte simplu, scris negru pe alb:

1 - vand contul dar oricum n-ai atatia bani sa-l cumperi

2 - donez contul, iar dupa ce il faci albastru si iei Obj.260, o sa ti-l iau inapoi

Riscuri acceptate: cel care intra pe cont poate sa vanda tot, dar cu un ticket catre WG exista speranta recuperarii lucrurilor vandute

Cum zicea mickee: cat dai ca sa ti-l fac eu mov si supermov pe recente?

Bafta la vandut/donat.

 

  • Haha 1
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
On 7/7/2017 at 8:09 PM, VASELINA_ said:

clasicele manevre dubioase marca AGENTSKILL :)). 

 

Cum ari fi??? Pari foarte foarte informat, ai mai mult de 13 ani?

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...