Content Creator Gabi1985 Posted August 13, 2017 Content Creator Report Share Posted August 13, 2017 Nick-ul tau:Gabi_1985 Nume:Gabi Varsta:32 Locatia:Focsani Jocul/rile Preferat(e):WoT . Warship O scurta descriere despre tine:Sunt o persoana sincer care uneori las prea multe de la mine si lumea profita de asta . Cine stie cunoaste . De unde ai aflat de WoTRomania :NEST_99 1 Link to post
BANNED Gentutza_Ro Posted August 14, 2017 BANNED Report Share Posted August 14, 2017 ba ce mai, ne pare bine totusi as vrea sa va adresez o intrebare domnu Gabi Ce parere aveti despre discutia din filmuletul urmator ? incepe la min 58 asa 1 Link to post
Content Creator Gabi1985 Posted August 14, 2017 Author Content Creator Report Share Posted August 14, 2017 (edited) Daca sunteti domnu Karolin tot respectu si toata stima . Dar sincer va zic ca nu ma uit la videoclipuri cu jucatori ca zcolor care joaca de pe contu nepotului cand el are ban permanent . Macar sa il vad cum joaca pe Razbunatorul deoarece eu l-am invatat sa joace si el l-am luat in clan de la DJ-RO cand comandantu de acolo ii bagase lasere si toate prostiile . Nu uitati ca urmaresc seara de seara cand faceti Live . Mult succes in continuare cu comunitatea deoarece sorinel si charly au facut treaba buna acolo . Edited August 14, 2017 by Gabi1985 Link to post
BANNED Gentutza_Ro Posted August 14, 2017 BANNED Report Share Posted August 14, 2017 Acum 2 ore, Gabi1985 a spus: Daca sunteti domnu Karolin tot respectu si toata stima . Dar sincer va zic ca nu ma uit la videoclipuri cu jucatori ca zcolor care joaca de pe contu nepotului cand el are ban permanent . Macar sa il vad cum joaca pe Razbunatorul deoarece eu l-am invatat sa joace si el l-am luat in clan de la DJ-RO cand comandantu de acolo ii bagase lasere si toate prostiile . Nu uitati ca urmaresc seara de seara cand faceti Live . Mult succes in continuare cu comunitatea deoarece sorinel si charly au facut treaba buna acolo . oooo stai usor ca nu sunt Karolin Link to post
Content Creator Gabi1985 Posted August 15, 2017 Author Content Creator Report Share Posted August 15, 2017 (edited) Nu comentez rautatile nimanui sau ce se intampla in ograda vecinului deoarece nu ma intereseaza domnu . Stiti si dumneavostra zicala aia ... vorba multa saracia omului .... asa ca prefer sa ma abtin . Edited August 15, 2017 by Gabi1985 Link to post