Jump to content
AgentSKILL

Jucători de semnalat (Cazier WoT)

Recommended Posts

In acesti 5 ani de activitate in clan, am hotarat sa facem un document distribuit catre toate clanurile, pentru a tine o baza de date cu anumiti jucatori care au adus probleme in clanuri, asa stiti cu totii cine nu merita sa fie in clan si de ce.

Scopul este sa corectam comportamentul acestor jucatori si ca actiunile lor negative sa nu se mai repete.

Atunci cand cineva se simte atacat intr-un fel (fara motiv, doar simplu "hate"), are dreptul la replica si poate lasa un comentariu prin care sa se justifice.

  • Upvote 5

Share this post


Link to post

Bun @AgentSKILL iti apreciez initiativa dar tinand cont si de dosarul tau " negru " din ultimii ani cu referire la metodele tale de recrutat voi veni cu urmatoarele modificari : 

 

1. nu te va contacta nimeni pe tine ( nu de alta dar nu vrem sa dai mesaje si aici cu referire la metodele tale de recrutat pe care le aplici ) si sa evitam orice scandal ( na .. s-au cam potolit apele cu mici exceptii ) 

2. Efectiv voi crea un tabel pe wotromania si fiecare jucator va da reply la aceasta postare si eu voi edita acel tabel cu nume motiv dovada etc. 

3. Jucatorul pe care l-ai scris tu acolo era de ceva timp in clan la voi si nu a mai fost in clanul in care se afla acum . De asta am luat initiativa acestei idei ... nu o zic in nume de rau dar voi cateodata exagerati sau o luati prea personal cu anumiti jucatori . 

4. gg pentru initiativa

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...