Jump to content
  • 0
Elefantul

Replay. Noob questions. :)

Question

Mă cam plictisesc și am zis să intru nițel pe forum ca să mă mai dumiresc cu unele chestii. Am aflat ceva azi, că de aia stau de o oră și ceva citind threaduri de prin 2015 sau chiar mai vechi.

Am zis să dau și eu ocazia la amuzamente și glume, așa că o să încerc să întreb ceva că na...

După vreo 3000 de lupte încă mai descopăr chestii prin jocul ăsta. Totuși pe unele nu reușesc să le dibuiesc, poate și pentru că nu mai am răbdare să scotocesc cât ar trebui sau pur și simplu nu știu pe unde să caut. Pe scurt, am auzit pe unii că dau replay la lupte mai vechi și eu nu am reușit să mă dumiresc cum și de unde fac asta. 

După ce terminați de râs, îmi arată și mie cineva cum dau un replay la o luptă mai veche? 

Merci! 

 

Edited by Elefantul

Share this post


Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

daca lupta respectiva face parte din versiunea actuala din joc .. inchizi joc si dublu click pe ea daca nu trebuie sa instalezi in pc versiunea jocului in care ai facut respectivul replay ca sa iti mearga

Share this post


Link to post
  • 0

Daca am inteles bine nu stii mare lucru despre replay.In primul rand trebuie activat  replay-ul din meniul jocului ca sa iti fie inregistrat  - in partea de jos la settings  ai enable battle recording  - trebuie bifat, daca nu l-ai avut bifat pana acuma nu ai replay-uri .Replayurile le gasesti in folderul jocului in directorul replay  de acolo faci cum a zis Belleaua.

Share this post


Link to post
  • 0

Gata m-am lămurit. Deci nu aveam setat decât pe ultima luptă. Și eu le tot căutam în joc replayurile astea... Deci trebuie mers la folderul jocului. Merci mult. Dau câte o bere amândoura, iar dacă nu aveți 18 ani dau câte un Pepsi. :) 

Încă odată mulțumesc.

Share this post


Link to post
  • 0

Iar pentru versiuni  vechi de WoT ( altele decat update-ul curent)  trebuie sa downloadezi  versiunea care iti trebuie de aici :  http://wot.djgappa.com/    DjGappa a strans aproape toate versiunile de joc  de cand s-au introdus replay-urile.

Si ca sa afli din ce versiune este un replay  este simplu :   il uploadezi pe WoT replays  http://wotreplays.eu/  si la detaliile replay-ului iti arata versiunea.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...