Jump to content
 • 0
Elefantul

Cum raportez un jucător dintr-o luptă de zilele trecute?

Question

 • Membru Activ

Salut.

Ieri într-o luptă un coechipier a avut un comportament nesportiv. La un moment dat a venit în spatele meu și m-a împins în bătaia inamicului fără să îi fac nimic...

Din păcate genul acesta de interacțiuni pe mine mă scot din sărite (lucrez la a fi mai calm în timpu luptei când întâlnesc inamici printre coechipieri dar momentan nu am mari progrese) așa că în loc să fiu carne de tun pentru inamic am decis să întorc tunul și să îl ciuruiesc pe coechipier. Acum sunt - pe bună dreptate - albastru. 

În fine, ideea este că datorită interacțiunii cu voi de aici de pe forum am învățat cum să fac cu replayurile, așa că am și replayul în calculator și aș vrea ca cineva care are răbdare să se uite un pic pe acest replay. Greșeala mea mi-o asum, lucrez la a nu mai face acest tip de erori, dar greșeala lui cui o pot raporta? Mie comportamentul lui mi se pare absolut nefiresc și antisocial și așa mai departe...

20180111_2115_germany-G06_PzII_10_hills.wotreplay

Link to post

5 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Super Moderator

Salut. Nu ai decat sa faci un ticket la WG in care sa pui replay-ul. Nu o sa rezolvi mare lucru ( chiar deloc) nici macar cu ticket-ul. 

Forumul wotromania nu este asociat cu Wargaming . Forumul reprezinta doar un loc de intalnire pentru un grup de pasionati de WoT, asa ca orice plangere de genul celei de mai sus poate fi tratata cu cel mult un sfat.

Link to post
 • 0
 • Membru Activ

Singura solutie este aia care o zis-o Catalin,dar puteai sa-i dai in timpul luptei report.Oricum report este useless,si daca ii faci ticket iti raspund ca fiecare lovitura este inregistrata,mda :))) . Poti s-o dai Qb style,adica nu-l bagi in seama,asta l-ar putea enerva si mai tare si poate-ti mai da si-si primeste banul.

Link to post
 • 0
 • Content Creator

@ Ieri într-o luptă un coechipier a avut un comportament nesportiv. La un moment dat a venit în spatele meu și m-a împins în bătaia inamicului fără să îi fac nimic... @

 

Loool, sigur nu am fost io ala??

Nu  unu cu Carnervonu si cu nume de Oltcit - (adica io) ?

Glumesc, desigur, nu am mai avut timp din pacate sa practice sportul asta ca imi caraie aia mica exact cand deschid jocu..

Eu m-am saturat sa fac tichete pe tema asta, am trimis nenumarate PrtScrn cu injuriile d edupa meciuri, replyuri cu meciuri in care m-or faultat ai mei si.. acelasi raspuns robotic de la WG cu sfattul " sa forlosesc reportul din joc" .

La cate reporturi mi-am luat pe contul asta in ultimele 3 luni, trebua sa fiu banat demult, dar drept dovada ca pe WG ii doare la patina de jucatori > nu am luat niciodata ami mult de 1 ora ban pt ca am tras in ai mei in mod repetat.. deh, o repetabila eroarea :) 

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...