Jump to content
Mali Catalin

STATISTICILE TANCURILOR TALE IN GARAJ [1.0.0.2]

Recommended Posts

Acest fisier a fost scanat cu 2vln0vb.jpg

Dupa descarcarea arhivei,continutul se copiaza in folderul World_of_tanks.

Pentru informații mai detaliate despre un tanc , jucătorul trebuie să meargă în mod constant la meniul "Studies". Și pentru a afla cât de eficient jucatorul "luptă" pe diferite vehicule blindate, trebuie să mergeți la fila "Realizări". Nu există altă opțiune pentru clientul online standard al jocului. Dar acest lucru este completat cu succes de către acest mod în ceea ce privește procentul de victorii, prezența icoanei "master", nivelul de lupte. Cu aspectul său, "caruselul tancurilor" este nesemnificativ, dar este transformat.

Pe fiecare pictogramă a tancului apar următoarele elemente suplimentare:
• Procentul de victorii. Privind la aceste cifre prețioase, aproape fiecare utilizator visează să atingă cele mai râvnite 50%. Cei care au făcut deja acest lucru se străduiesc să obțină rezultate mai bune.
• Pictograma pentru clasă. Se află lângă statistici. Este de înțeles, indicatorii din aceeași serie. Privind icoana magică "M" (mster), în sufletul meu se simte un sentiment de mândrie.
• Următorul indicator este, pe de altă parte, și aparține unui grup de informații pur informative. Ea arată la ce nivel tancul poate intra în luptă(ce tancuri poate "vedea" in lupta tier I-II-III,sau doar tier VIII-IX-in cazul tancurilor cu mm preferential)

1.png

2.png

3.png

 

percentage of wins, the presence of a master.rar

Edited by Mali Catalin

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...