Jump to content
Dorin.

Tactici de baza (Partea lll)

Recommended Posts

Partea a 3-a a Tacticilor de baza.

 

Fixeaza tancul pentru a reduce unghiul de impact.

Fixeaza tancul intrun unghi de 30-40 grade față de un inamic, aceasta tactica va scădea sansele de impact și de a creste șansele de ricoseu. Să fiti conștienți, acest lucru poate crește unghiul de impact pentru un inamic aflat in dreapta sau stanga voastra. Aceasta tactica este recomandata in spatii inguste sau intr-o lupta unu la unu.
 
[url=http://postimage.org/]in_romana.jpg[/url]
 
[url=http://postimage.org/]Sidescrape_Position.png[/url]
 
 
Coordoneaza atacul.
În imaginea de mai jos, cele două tancuri grele inamice sunt distrase de cele din fata lor, cele doua tancuri medii ocolesc cladirile ca sa poata ajunge in spatele tancurilor grele inamice. Aceasta echipa e Împărțita  în grupuri ca să lucreze împreună pentru a învinge inamicul într-un efort coordonat.
 
[url=http://postimage.org/]image.png[/url]
 
 
Pastrati tancul in miscare pe teren deschis.
Cand esti expus pe teren deschis, pastreaza-ti vehiculul in miscare, daca detectezi un inamic te opresti si tragi un foc, apoi continuă să ocupi o poziție cat mai bună împotriva dușmanului în timpul reincarcarii. Dacă stai în continuare cu vehiculul stationat, vei fi o tinta ușoară pentru tancurile inamice și artilerii.
 
[url=http://postimage.org/]Tactics_keep_Moving.png[/url]
 
 
Fii atent unde stationezi vehiculul.
In asemenea situatii e recomandat ca un tanc stea in spate si sa-si acopere echipa si  a nu fi expuns cat mai mult la focul inamicului, de asemenea, ar fi bine sa stai cat mai apropiat de un obiect, o stanca, in cazul in care stai in loc liber vei avea o moarte sigura.
 
[url=http://postimage.org/]image.png[/url]
 
 
Feriti-va de inamici tactici si invatati cum sa-i folosesiti in avantajul vostru.
Puteți obține mai mult decât vă doriți, de fapt prin crearea unei acoperiri si pentru a ajunge la un inamic distrus. Daca te afli intrun loc de acoperire e bine sa stai ascuns intrun tufis sau un copac rasturnat pentru ati ascunde prezenta.
 
[url=http://postimage.org/]Tactics_baiting.png[/url]
 
 
Riscati totul mergand toti intrun punct.
O greseala foarte mare e, ca la startul rundei sa o luati toti intrun singur punct. Cu o buna sincronizare și noroc, puteți rupe apărătorii lor de bază și sa capturati baza, dar asta se intampla nu foarte des, dar si inamici sunt in masura sa porneasca un contraatac si sa va captureze baza.
 
[url=http://postimage.org/]Tactics_all_in.png[/url]
 
 
Ascunde-te dupa vehicule cu mai mult blindaj sau distruse pentru a te proteja.
Cu multitudinea de tancuri de nivel scazut, ele pot fi folosite ca acoperire, utilizeaza tancurile mai inalte, cu blindaj mai mult, sau distruse pentru a bloca focul inamicului contra ta.  Aceasta este, de asemenea, o tactică bună pentru a fi utilizata de TD-uri împotriva artileriei.
 
[url=http://postimage.org/]Tactics_mobile_Barrier.png[/url]
 

 

  • Upvote 3

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...