Jump to content
Emil

Instalare sunet personalizat "al 6-lea simt"

Recommended Posts

Salut,

Dupa cum bine stiti (sau bine nu stiti), WG ne da posibilitatea sa punem un sunet personalizat pentru "al 6-lea simt" ("sixth sense"), fara a avea nici un mod instalat.

Cum setam sunetul?

In primul rand trebuie sa aveti un fisier audio pe care doriti sa-l aveti ca alarma pentru "al 6-lea simt". Se schimba numele fisierului audio in "sixthSense", iar formatul acestuia trebuie sa fie MP3.

De preferat este ca acest sunet sa aiba exact 7 secunde. De ce 7 secunde? Pentru ca, din mecanica jocului, tancul spotat se stinge in maxim 10 secunde de la spotare. "Al 6-lea simt" se activeaza abia dupa 3 secunde de la spotare, in consecinta este nevoie de un sunet de 7 secunde, astfel incat sa fii sigur ca la terminarea sunetului tancul dispare din spot-ul inamic (tanc spotat -> 3 secunde pana se activeaza sunetul + 7 secunde durata sunetului = 10 secunde -> tancul dispare din spot).

Acest fisier, dupa redenumire, se muta in folderul res/audioww. Mai apoi, din setarile jocului, se alege acest sunet conform pozelor de mai jos.

Banuiesc ca nu mai trebuie sa mentionez faptul ca pentru a auzi acest sunet in joc, comandantul tancului trebuie sa aiba la 100% skill-ul pentru "al 6-lea simt".

1.thumb.jpg.13d6a856d1ebc7efb1be892aad22c200.jpg

2.thumb.jpg.0a9d3452e1ff7caa75a4229970f60608.jpg

Va invit, cei care aveti sunete personalizate, sa le atasati in acest topic astfel incat ceilalti membri ai comunitatii sa se poata bucura de ele.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...