Sari la conținut
Yanis

Problema cu wot nu mi se deschide

Postări Recomandate

Salut baieti ma puteti ajuta am o problema cu wot cand ii dau play mi se deschide totul bine mi se incarca si imi scrie ca se sincronizeaza echipamentul si store si cand imi apare update garaj imi da crash si primesc o notificare (windows 10) in dreapta jos si scrie asa : wargaming.net error monitor report composed report about issue in DefaultClient has been composed and can be found in C:\games\world_of_tanks_eu\reports\19-...

Help!

Partajează acest post


Link spre post

Nu cred ca trebuie sa-ti zic sa intri in "safe mode" daca mod-uri.

1.Adauga wot-ul si tot ce este legat de el la exceptiile firewall-ului si antivirusului(daca ai unu).

2.Vezi sa nu ai update la windows pe care nu l-ai facut.

3.Sterge caches-urile jocului.Pentru asta faci asa:

Windows key + R,scrii: %appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks,stergi tot.

Preferences.xml : reseteaza setarile jocului(grafica,audio,control etc.)

Custom_data : Este un refresh obligatoriu la emblema clanului.

Restul reseteaza cache-urile.Sfatul meu este sa stergi tot.

Jocul nu are nimic daca tu zici ca nici dupa Check and Repair nu a mers.

Editat de Cpt_Phantom

Partajează acest post


Link spre post

Am sters cache urile am avut anti virus si lam sters si tot nu merge mam uitat sa vad daca am update la win si nu am  oare e din cauza la win defender  a si cum intru in preferences.xml Si in custom data 

Partajează acest post


Link spre post

bun si unde iti spune sa te duci la reports ai incercat sa deschizi acel fisier iti da vreo eroare ceva acolo ? incearca sa faci update la placa video ... am vazut ca unii oameni pana nu si-au facut update la placa video cam la fel le facea jocul dadea crash .. 

Partajează acest post


Link spre post

Sa imi iau alta placa sau cum a si daca dau pe reports imi da un fisier win rar si in el o pagina de aia alba (nu stiu cum se cheama)

Partajează acest post


Link spre post

Buna ! Am si eu aceleasi probleme , am incercat toate variantele posibile si tot nu merge ! 😞

 

 

Editat de valimih55

Partajează acest post


Link spre post

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...