Jump to content
Dorin.

Cum sa trimiti un bilet celor de la WG ?

Recommended Posts

  • Community Contributor

Cum sa trimiti un bilet celor de la WG

 

Pentru a face acest lucru, trebuie mai intai sa va logati aici (necesita contul din joc) iar in dreapta sus veti vedea un buton pe care scrie "My Tickets", dati pe el si dupa dati iar pe butonul  "+New Ticket"
Dupa aceea, o sa va apara cateva categorii ca de ex World of Tanks, World of Warplanes, World of Tanks Blitz, Wargaming Public API, bifati casuta cu World of Tanks, iar mai in jos o sa va apara cateva categorii cu ce fel de intrebari aveti, dacă întrebarea dvs. este legata de contul dvs. bifati casuta "Account Support", etc., acest lucru ii va ajuta pe cei de la WG sa va raspunda într-un mod mai rapid și mai eficient.

 

Introduceti cateva cuvinte legate de problema dvs. la punctul trei adica "Describe your issue briefly", si dupa dati clic pe "continue".
Dupa ce ati dat "continue" posibil sa va apara o lista de probleme legate de ce ati scris dvs. la punctul trei, daca nu gasiti dati "Problem Not Sovled. Continue" aflat in josul paginii.

Mai jos puteti incarca fisiere, doar imagini in format JPG sunt acceptate, dar au o limita de upload de 2MB. Va recomand să folositi o anumita forma de software de compresie, cum ar fi WinZIP sau WinRAR pentru formate neacceptate sau documente de dimensiuni mari, care depasesc limita de upload. (vezi imaginea de mai jos)
 

ticket_details.png

 

Dupa care dati "continue", pe urma o sa va deschida o alta pagina cu informatii despre biletul pe care il trimiteti, acolo ii puteti face o ultima modificare inainte de al trimite dupa care puteti trimite biletul apasand butonul "Send Ticket" aflat in josul paginii.

 

Acest tutorial poate fi folosit pentru a raporta un bug, o eroare, o problema, etc.

  • Upvote 2
Link to post

Am si eu un tichet depus de 6-7 zile, i-am si intrebat dupa 2 zile daca motivul ptr care nu raspund este acela ca joaca warfare.... concluzia? Lasati wot si apucati-va de triburile, acolo va raspundem in maxim 24 ore :P 

Sper ca nu se considera reclama, nu este asa ceva.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...